Vinke Beilen

Ontmoet ons team Jouw creatieve woonadviseurs, deskundige productkenners en ervaren monteurs

Jouw adviseurs bruisen van inspiratie, jouw verkopers barsten van de productkennis en jouw monteurs beschikken over jarenlange ervaring. Elke dag weer komen ze er hun bed voor uit om jou mooi te laten wonen. Alvast kennis maken met onze doorgronders van jouw woonwensen, waarmakers van jouw woondromen en bieders van jouw woongeluk? Ze stellen zich graag persoonlijk aan je voor.

Gert-Jan Vinke - Vinke Beilen

Gert-Jan Vinke

“Als technisch adviseur vorm ik de verbindende schakel tussen de creatieve stylisten en de uitvoerende monteurs. Ik kom veel bij mensen thuis om alles in te meten. Daar maak ik de vertaalslag om de mooiste interieur-ideeën praktisch uitvoerbaar te maken. Met die expertise klanten blij maken, is het leukste van mijn werk. Ook na meer dan 25 jaar geniet ik nog steeds elke dag van die uitdaging.”

Werktijden van Gert-Jan
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Gert-Jan
Karin Vinke - Vinke Beilen

Karin Vinke

“In mijn rol als interieurstyliste wil ik klanten een glimlach bezorgen met de plannen die ik bedenk. Ze verrassen met ideeën, die écht bij hen passen; dat is mijn drive. Inmiddels werk ik al bijna 30 jaar in ons familiebedrijf. Die ervaring gebruik ik om voor alle medewerkers een fijne werkplek te creëren. Door de randvoorwaarden te scheppen waarbinnen iedereen kan uitblinken.”

Werktijden van Karin
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Karin
Wieger Vinke - Vinke Beilen

Wieger Vinke

“Ik richt me bij Vinke Beilen op de interne organisatie. Door te zorgen dat alle stappen die een klant bij ons zet, goed op elkaar afgestemd zijn. Klanten gaan een intensief traject met ons aan. Van eerste adviesgesprek tot oplevering van het montagewerk. In dat proces nemen we mensen aan de hand. Als ze daarbij op een prettige manier door onze organisatie lopen, word ik daar gelukkig van.”

Werktijden van Wieger
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17.30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Wieger
Denice Prins - Vinke Beilen

Denice Prins

“De juiste vragen stellen aan klanten en goed luisteren naar hun wensen. Daar begint een interieurplan maken voor mij als interieurstyliste mee. Ik wil weten wat mensen mooi vinden en juist niet. Maar ook hoe hun gezinssituatie eruitziet en waar ze in hun vrije tijd waarde aan hechten. Vanuit die informatie elke keer weer een uniek concept bedenken, daar word ik blij van.”

Werktijden van Denice
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Denice
Rob van Goor - Vinke Beilen

Rob van Goor

“De plannen van onze interieuradviseurs omzetten naar praktische oplossingen. Daar houd ik me als technisch verkoper mee bezig. In meer dan 25 jaar tijd heb ik veel kennis van producten op mogen doen. Die stel ik graag beschikbaar voor collega's en klanten. Zowel in onze woonwinkel als bij mensen thuis. De juiste oplossing voor hen bedenken, praktisch en mooi, dat is dankbaar werk.”

Werktijden van Rob
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Rob
Ingrid van den Berg - Vinke Beilen

Ingrid van den Berg

“De juiste mix vinden tussen mijn creatieve ideeën en het praktisch houden van de ruimtes in huis. Die uitdaging ga ik als interieuradviseur graag aan. Door interieurplannen af te stemmen op de gezinssituatie en leefpatronen van mensen wil ik van toegevoegde waarde zijn. Als dat lukt, brengt dat niet alleen een glimlach op het gezicht van klanten. Maar ook op die van mij.”

Werktijden van Ingrid
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Ingrid
Rieks Eisen - Vinke Beilen

Rieks Eisen

“Als stoffeerder installeer ik alle producten aan wand en plafond. Als mijn collega’s en ik binnenkomen in een woning is alles nog leeg en kaal. Maar als we weggaan heeft datzelfde huis ineens sfeer en beleving gekregen. Dat mogen verzorgen voor mensen en hen daar blij mee maken, dat vind ik het fijnst aan mijn werk. Hoe uitdagend een klus soms ook is, ik ga voor het perfecte plaatje.”

Werktijden van Rieks
Maandag: 8:00 - 16:30 uur
Dinsdag: 8:00 - 16:30 uur
Woensdag: 8:00 - 16.30 uur
Donderdag: 8:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 8.00 - 16.30 uur
arrow-right Mail Rieks
Brenda Wijbenga - Vinke Beilen

Brenda Wijbenga

“Mensen een fijn thuis bezorgen, door hun wensen te doorgronden en te vertalen naar een mooi interieur. Dat is mijn drive. Daarom begint mijn werk als interieuradviseur altijd met goed luisteren naar klanten. Alleen dan is het mogelijk om ideeën te bedenken die bij hen passen. Ik word er gelukkig van als ik mensen kan laten stralen met een 3D-plan. Mijn specialisme binnen Vinke Beilen."

Werktijden van Brenda
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Brenda
Lotte Criens - Vinke Beilen

Lotte Criens

“Als interieuradviseur ben ik er om mijn klanten te helpen. Ik luister aandachtig naar hun wensen en denk actief mee om oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de stijl en behoeften. Ik ben een voorstander van denken in mogelijkheden en op zoek naar vernieuwende en creatieve ideeën om unieke interieurs te realiseren. Interieurontwerp is mijn passie en ik breng elk project tot leven met mijn creativiteit en expertise. Ik kijk er naar uit om samen te werken en te zorgen voor unieke interieurbelevingen die voldoen aan de wensen en verwachtingen van mijn klanten.”

Werktijden van Lotte
Ik werk alle even weken van dinsdag t/m zaterdag, in de oneven weken ben ik of een dinsdag of een zaterdag vrij.
arrow-right Mail Lotte
Davey Kloen - Vinke Beilen

Davey Kloen

“Als logistiek planner ben ik verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle logistieke activiteiten binnen Vinke Beilen. Dit omvat het plannen van routes voor onze buitendienst, het beheren van de voorraden en zorg dragen voor het magazijn. Daarnaast onderhoud ik nauw contact met leveranciers, klanten en transporteurs zodat alle gemaakte afspraken nagekomen kunnen worden. De verwachtingen van onze klanten overtreffen, daar haal ik voldoening uit.”

Werktijden van Davey
Maandag: 8:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 - 17:00 uur
Woensdag: 8:00 - 17:00 uur
Donderdag: 8:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur
arrow-right Mail Davey


1 uur geleden | Henny klok, Assen
Geweldig
De mensen zijn aardig, de service heel goed. 4 hebben nu al 4 bestellingen gedaan bij Vinke. En elke keer netjes geholpen.
1 week geleden | Rosalie , Hoogersmilde
Uitstekend
Altijd goede service, vriendelijke mensen, producten van uitstekende kwaliteit en geen vraag is teveel. Super tevreden.
3 weken geleden | Harma, Baflo
Super
Het zijn super ervaren mensen, wij zijn zeer tevreden, met hoe alles hangt. Heel netjes.
1 maand geleden | Ernst, Nooitgedacht
Een ervaring als geen ander! Expertise en klant centraal ervaring.
Fantastische ervaring met Vinke. Van 1e contact en samenwerking met Ingrid voor het ontwerp tot het leggen en afronden. Fantastische service en kennis. We zijn erg blij met het resultaat en dat had niet gekund zonder de fantastische mensen van Vinke. Dankjewel Ingrid! Dankjewel Witcher! We kijken uit naar de volgende samenwerking
1 maand geleden | Bernadette , Beilen
Prima service, geven advies thuis.
Alles tot in de puntjes geregeld. Prijs kwaliteit ruim voldoende en komen afspraken goed na. Ook degene die de gordijnen thuis plaatst werk netjes en keurig.
2 maanden geleden | Corien, Abcoude/Ruinen
Geweldig mooi eindresultaat
We zijn heel blij met de nieuwe gordijnen, het staat prachtig. De plaatsing door Vinke was uiterst nauwkeurig en klantvriendelijk.
2 maanden geleden | Eric, Westerbork
Topwerk
Vinke wist snel te schakelen toen we alsnog besloten om plinten te laten zetten en hebben dit snel en netjes verzorgd.
2 maanden geleden | Henk Fernhout, Westerbork
Alles goed geregeld
Prima zaak!
2 maanden geleden | Peter, Zwolle
Vakwerk van de bovenste plank!
Hallo Gert-Jan, Afgelopen maandag hebben Maikel en co het vinyl in de technische ruimte gelegd. Een stukje vakwerk van de bovenste plank! Onze complimenten. Binnen een uurtje was alles gepiept. met vriendelijk groet, Peter en Hettie
2 maanden geleden | A. Brouwer , Zwolle
Producten passen precies en zien er mooi uit.
Rob heeft mij fijn geholpen. Goed advies en hij denkt mee. Dat vind ik erg prettig. Leuk contact!
2 maanden geleden | Henk, Beilen
Goed en vriendelijk
Leuke, goede en vriendelijke medewerker die de hordeur kwam plaatsen. Ik heb alleen twijfel over de bodem strip die op de terrastegels is geplakt. Ik hoop dat die goed blijft zitten.
3 maanden geleden | Bert, Westerbork
Vinke al dertig jaar een begrip!
Vinke flips your house into a home!
3 maanden geleden | Annemiek, Smilde
Vinke Beilen is zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Mijn man en ik hadden raamdecoratie nodig voor in ons nieuwe huis. We werden erg snel geholpen, ook al was het druk in de winkel. Ze hadden alle tijd voor ons en luisterden naar onze wensen. Ze kwamen zelf ook met goede ideeën, maar drongen niets op. Tussen het serieuze soms even een gezellig plaatje. Het plaatsen van alle decoratie was in een dag klaar en is prachtig gedaan. Wij zijn heel erg tevreden!
3 maanden geleden | Jolanda, Bovensmilde
prima service
Vriendelijk en kundig advies in de winkel en keurige montage thuis.
3 maanden geleden | Elsbeth, Zuidwolde
Uitstekend.
Goed advies, alles netjes geregeld. Uitstekende vakmensen die alles ook netjes hebben achtergelaten. Heel tevreden.
4 maanden geleden | Margje, Hijken
Heel erg tevreden.
Vloerbedekking ligt er strak in, ook moeilijke hoekjes. Gordijn opgehangen, het ziet er prachtig uit.
4 maanden geleden | Laurens, Beilen
betrouwbaar en kwaliteit.
In al die jaren zeer kundig geïnformeerd op 'n gezellige manier! Hoge kwaliteit en je kunt van ze er op aan.
5 maanden geleden | Janny, Smilde
Uitstekend
Net de nieuwe gordijnen,alles perfect ook de netheid van het personeel en netjes afgewerkt .o
5 maanden geleden | Peter, WIJSTER
Eeen en al aandacht voor de klant
In alle opzichten wordt er mee gedacht om aan de wensen van de klant te voldoen. Zeker in het voor stadium om kleuren en combinatie,s voor de volle 100% te combineren.
5 maanden geleden | Marco, Westerbork
Perfecte aftersale
Prettig contact Goed meedenkend Fijne service
5 maanden geleden | GHF, Smilde
Geweldig werk.
Prettige werksteer en heel goede uitleg hoe de zonnewering te gebruiken……zelfs tips hoe de zonnewering te’beschermen’ tegen vliegen.
6 maanden geleden | Lex Wilbers, Rotterdam
Prima werk
Vakwerk dat in alle rust wordt uitgevoerd.
6 maanden geleden | Familie van Schaik, Beilen
Kwaliteit voorop. Compleet, integer en zeer klantvriendelijk
Wij zijn meerdere keren goed en vakkundig bijgestaan in de keuzes die gemaakt moesten worden bij de inrichting van ons huis. Zowel aan de voorzijde van een opdracht als bij afhandeling. Van ons krijgt dit team een 10!
7 maanden geleden | Erica Stoer, Dwingeloo
Fijne en professionele service.
Professionele medewerkers die meedenken en netjes werken.
7 maanden geleden | Henk, Beilen
Goede ervaring
Vriendelijk personeel die je bekwaam helpt de juiste keuze te maken. Snelle levering en vakkundige montage.
Close menu