Vinke Beilen

Ontmoet ons team Jouw creatieve woonadviseurs, deskundige productkenners en ervaren monteurs

Jouw adviseurs bruisen van inspiratie, jouw verkopers barsten van de productkennis en jouw monteurs beschikken over jarenlange ervaring. Elke dag weer komen ze er hun bed voor uit om jou mooi te laten wonen. Alvast kennis maken met onze doorgronders van jouw woonwensen, waarmakers van jouw woondromen en bieders van jouw woongeluk? Ze stellen zich graag persoonlijk aan je voor.

Gert-Jan Vinke - Vinke Beilen

Gert-Jan Vinke

“Als technisch adviseur vorm ik de verbindende schakel tussen de creatieve stylisten en de uitvoerende monteurs. Ik kom veel bij mensen thuis om alles in te meten. Daar maak ik de vertaalslag om de mooiste interieur-ideeën praktisch uitvoerbaar te maken. Met die expertise klanten blij maken, is het leukste van mijn werk. Ook na meer dan 25 jaar geniet ik nog steeds elke dag van die uitdaging.”

Werktijden van Gert-Jan
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Gert-Jan
Karin Vinke - Vinke Beilen

Karin Vinke

“In mijn rol als interieurstyliste wil ik klanten een glimlach bezorgen met de plannen die ik bedenk. Ze verrassen met ideeën, die écht bij hen passen; dat is mijn drive. Inmiddels werk ik al bijna 30 jaar in ons familiebedrijf. Die ervaring gebruik ik om voor alle medewerkers een fijne werkplek te creëren. Door de randvoorwaarden te scheppen waarbinnen iedereen kan uitblinken.”

Werktijden van Karin
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Karin
Wieger Vinke - Vinke Beilen

Wieger Vinke

“Ik richt me bij Vinke Beilen op de interne organisatie. Door te zorgen dat alle stappen die een klant bij ons zet, goed op elkaar afgestemd zijn. Klanten gaan een intensief traject met ons aan. Van eerste adviesgesprek tot oplevering van het montagewerk. In dat proces nemen we mensen aan de hand. Als ze daarbij op een prettige manier door onze organisatie lopen, word ik daar gelukkig van.”

Werktijden van Wieger
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17.30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Wieger
Denice Prins - Vinke Beilen

Denice Prins

“De juiste vragen stellen aan klanten en goed luisteren naar hun wensen. Daar begint een interieurplan maken voor mij als interieurstyliste mee. Ik wil weten wat mensen mooi vinden en juist niet. Maar ook hoe hun gezinssituatie eruitziet en waar ze in hun vrije tijd waarde aan hechten. Vanuit die informatie elke keer weer een uniek concept bedenken, daar word ik blij van.”

Werktijden van Denice
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Denice
Kelly den Hollander - Vinke Beilen

Kelly den Hollander

“Ik hou van het creatieve proces dat ik in mijn werk als interieuradviseur elke keer doormaak. Ik werk heel intuïtief. Al tijdens de gesprekken met klanten over hun wensen, schieten er allerlei ideeën door mijn hoofd. Als ik dan het vertrouwen krijg om die uit te werken, geeft dat veel werkvreugde. Ik ga er helemaal in op om klanten iets te bieden wat ze zelf nooit hadden kunnen bedenken.”

Werktijden van Kelly
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Kelly
Rob van Goor - Vinke Beilen

Rob van Goor

“De plannen van onze interieuradviseurs omzetten naar praktische oplossingen. Daar houd ik me als technisch verkoper mee bezig. In meer dan 25 jaar tijd heb ik veel kennis van producten op mogen doen. Die stel ik graag beschikbaar voor collega's en klanten. Zowel in onze woonwinkel als bij mensen thuis. De juiste oplossing voor hen bedenken, praktisch en mooi, dat is dankbaar werk.”

Werktijden van Rob
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Rob
Ingrid van den Berg - Vinke Beilen

Ingrid van den Berg

“De juiste mix vinden tussen mijn creatieve ideeën en het praktisch houden van de ruimtes in huis. Die uitdaging ga ik als interieuradviseur graag aan. Door interieurplannen af te stemmen op de gezinssituatie en leefpatronen van mensen wil ik van toegevoegde waarde zijn. Als dat lukt, brengt dat niet alleen een glimlach op het gezicht van klanten. Maar ook op die van mij.”

Werktijden van Ingrid
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Ingrid
Rieks Eisen - Vinke Beilen

Rieks Eisen

“Als stoffeerder installeer ik alle producten aan wand en plafond. Als mijn collega’s en ik binnenkomen in een woning is alles nog leeg en kaal. Maar als we weggaan heeft datzelfde huis ineens sfeer en beleving gekregen. Dat mogen verzorgen voor mensen en hen daar blij mee maken, dat vind ik het fijnst aan mijn werk. Hoe uitdagend een klus soms ook is, ik ga voor het perfecte plaatje.”

Werktijden van Rieks
Maandag: 8:00 - 16:30 uur
Dinsdag: 8:00 - 16:30 uur
Woensdag: 8:00 - 16.30 uur
Donderdag: 8:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 8.00 - 16.30 uur
arrow-right Mail Rieks
Henk Lamain - Vinke Beilen

Henk Lamain

“Ik werk als monteur, met raambekleding als specialiteit. Van gordijn tot luxaflex ken ik producten op mijn duimpje. Tot aan de laatste technische snufjes aan toe, want juist domotica en elektriciteit hebben mijn interesse. Met mijn werk verzorg ik de finishing touch. De klant ziet dan voor het eerst het eindresultaat. Hen blij maken met mijn technische kennis vind ik heel waardevol.”

Werktijden van Henk
Maandag: 8:00 - 16:30 uur
Dinsdag: 8:00 - 16:30 uur
Woensdag: 8:00 - 16.30 uur
Donderdag: 8:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 8.00 - 16.30 uur
arrow-right Mail Henk
Brenda Wijbenga - Vinke Beilen

Brenda Wijbenga

“Mensen een fijn thuis bezorgen, door hun wensen te doorgronden en te vertalen naar een mooi interieur. Dat is mijn drive. Daarom begint mijn werk als interieuradviseur altijd met goed luisteren naar klanten. Alleen dan is het mogelijk om ideeën te bedenken die bij hen passen. Ik word er gelukkig van als ik mensen kan laten stralen met een 3D-plan. Mijn specialisme binnen Vinke Beilen."

Werktijden van Brenda
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Brenda
Matthijs Kleefman - Vinke Beilen

Matthijs Kleefman

“Op zaterdagen, in schoolvakanties en op vrije schooldagen bereid ik het werk voor van de stoffeerders bij Vinke Beilen. Ik bezorg een dag voor ze bij mensen aan de slag gaan producten al bij de klanten thuis. Dan schuur ik bijvoorbeeld de vloer alvast op of zet ik deze in de primer. Verder houd ik de werkplaats en werkbussen van de stoffeerders netjes, zodat zo efficiënt mogelijk kunnen werken.”

Werktijden van Matthijs
Zaterdag: 08:00 - 17:00
arrow-right Mail Matthijs
Renske Leistra - Vinke Beilen

Renske Leistra

“Ik studeer ruimtelijke vormgeving aan het Cibap. Na een stage bij Vinke Beilen, werk ik hier nu op zaterdagen en in mijn vakanties. Ik help dan de stylisten om hun plannen uit te werken in 3D voor klanten. Mensen verrassen met mooie tekeningen, vind ik echt een uitdaging. Ik wil ze graag een mooi huis bezorgen en als ze dan enthousiast zijn over onze plannen, word ik daar ook blij van.”

Werktijden van Renske
Zaterdag: 10:00 - 17:00
arrow-right Mail Renske


5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu