Specialist in tapijt voor Emmen, Hoogeveen en Assen    

Wil je jouw interieur verrijken met tapijt? Een goede keuze! Tapijt als vloerbedekking in je woning biedt namelijk veel voordelen. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, kantoor of trap; dankzij het grote aanbod creëer je de ideale sfeer in iedere ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? En wil je weten hoe we tapijt in perfecte harmonie brengen met de rest van jouw droominterieur? Laat je inspireren bij Vinke Beilen; de specialist voor tapijt in de regio Emmen, Hoogeveen en Assen.

tapijt-emmen-hoogeveen-en-assen.jpg

Met tapijt in je woning ontstaat een heel gemoedelijke, gezellige en geborgen sfeer. Maar dit type vloerbedekking biedt nog veel meer pluspunten.

De voordelen van tapijt in jouw woning:

 

Fijne akoestiek en meer rust aan je oren

Met tapijt verbeter je de akoestiek van een kamer aanzienlijk. Dit heeft te maken met het absorberend vermogen. Geluidsfrequenties krijgen geen kans om heen en weer te kaatsen tussen de vloer en wanden. Dit biedt veel rust aan je oren. Met name ook voor mensen met een gehoorapparaat kan dit echt een verademing zijn.

Isolerend en erg aangenaam aan je voeten

Tapijt absorbeert niet alleen geluid, maar ook warmte. Je vloer (én de rest van de kamer) voelt daardoor altijd warm en behaaglijk aan, wat heerlijk is voor je voeten. Met tapijt zorg je ook voor minder tocht in je woning, omdat het de luchtstroom over de grond doorbreek

Uitstekende luchtkwaliteit in je woning

Vaak wordt gedacht dat tapijt niet geschikt is voor mensen met allergieën. Zij kiezen dan voor een gladde vloer in hun woning. Maar wist je dat deze niet per se hygiënischer is? Een gladde vloer zorgt namelijk voor veel circulatie van (fijn)stof, bijvoorbeeld als je rondloopt of stofzuigt. Met name als je deze niet iedere dag dweilt. Tapijt houdt dit beter vast in de vezels, waardoor je er minder hinder van ondervindt. Een mooi voorbeeld is het innovatieve DESSO AirMaster, dat voor een veel betere luchtkwaliteit in je woning zorgt.

Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden

tapijt-emmen-hoogeveen-en-assen--qmzj.jpg

Welke soorten tapijt zijn er?

Tapijt is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen, kleuren en designs. Hoogpolig of laagpolig; bouclé (met lus) of een gesneden lussenpool. Ieder type tapijt heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Bouclé bijvoorbeeld is laagpolig, duurzaam, houdt weinig vuil vast en is eenvoudig te stofzuigen. Tapijt met gesneden pool is voller en voelt zachter aan je voeten, maar neemt weer iets makkelijker vuil op.

tapijt-emmen-hoogeveen-en-assen--fcwu.jpg

Ook is er veel verschil in de gebruikte garens van tapijt. Polypropyleen is de goedkoopste optie, maar ook de minst sterke en duurzame. Wij adviseren dit soort tapijt dan ook niet voor veelgebruikte ruimtes. Polyamide tapijt daarentegen is erg sterk, duurzaam, zacht en onderhoudsvriendelijk. En juist daarom wél geschikt voor veelgebruikte ruimtes. Daarnaast is ook tapijt van wol een populaire optie, vanwege de fijne structuur, het onderhoudsgemak en de eigenschap om na (zware) belasting weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren.

Creëer met bedrukt tapijt een heel uitgesproken sfeer

Ook bedrukt tapijt wordt steeds populairder. DESSO biedt bijvoorbeeld een veelzijdigheid aan grafische prints en looks. Zo creëer je een uitgesproken en gave sfeer in iedere gewenste ruimte. Bijkomend voordeel is dat dit vaak laagpolige tapijt makkelijk in onderhoud en goed schoon te houden is.

Maak van tapijt een mooi karpet

Je ziet dat er veel mogelijk is met tapijt. Tot slot benoemen we graag nog de mogelijkheid om van tapijt een mooi karpet te maken. Van Besouw heeft bijvoorbeeld heel luxueuze tapijten van 4 meter breed, waarmee we de mooiste karpetten voor je maken. Daarmee spelen we eenvoudig in op een van de trends van dit moment: met een karpet een bankeiland in je woonkamer creëren.
 

Specialist in tapijt voor Emmen, Assen en Hoogeveen

We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door de veelzijdigheid van tapijt. Benieuwd welk tapijt past bij jouw droominterieur? Als tapijtspecialist en woninginrichter aan huis voor o.a. Emmen, Assen en Hoogeveen helpen we je graag verder. We werken enkel met kwaliteitsmerken als NL Label, DESSO, Van Besouw, Jabo, Interfloor en Parade. Daarnaast staan onze stoffeerders voor je klaar om de gewenste vloerbedekking bij jou thuis te komen leggen. Bezoek onze winkel in Beilen of kijk op onze website voor meer inspiratie.

Kom in contact!
Lees hoe wij je mooi laten wonen!
Lees waarmee we je mooi laten wonen!
Of bekijk onze 3 pakketten voor interieuradvies.Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu