‘Een prachtig futuristisch concept voor ons technische bedrijf’

Op een prachtige zichtlocatie aan de A37 bij Hoogeveen kreeg Chéry Wortelboer, directeur van Nijmeijer Koeltechniek, de kans om een opvallend pand voor zijn bedrijf te betrekken. Nadat het lukte om die mogelijkheid te verzilveren, schakelde hij razendsnel de hulp van Vinke Beilen in om de moderne look van de buitenzijde te vertalen naar een bijpassend interieur.

9.jpg

“Privé had ik uitstekende ervaringen met Vinke Beilen. Al meer dan 20 jaar ben ik er klant en zorgen ze ervoor dat thuis een heerlijke plek is en blijft om te wonen. Op hun goede kwaliteit en prima service wilde ik nu zakelijk ook graag terugvallen. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”

Out of the box denken

“Samen zijn we dit spannende en creatieve proces aangegaan. Een leeg pand moesten we omtoveren tot een fijne werkplek. Kantoren met meerdere verdiepingsvloeren en systeemplafonds wilden we niet. Wat ons betreft mochten ze echt out of the box denken en met wilde ideeën komen om de open structuur van het acht meter hoge pand te benutten.”

“Het concept dat ze uitdachten, bracht een glimlach op ons gezicht. Vrij futuristisch en zeker voor een technisch bedrijf behoorlijk onorthodox. Vanuit die conceptgedachte tekenden ze alle ruimtes in. Samen kropen we dan achter het scherm en lieten ze ons hun ideeën zien. Onze reactie daarop vertaalden ze dan weer op detailniveau.”

1.jpg
3.jpg
4--kdjg.jpg

Drive om iets bijzonders te maken

“In elke stap van het proces nam Vinke Beilen ons mee. Zo wisten we continu welke kant het opging. Een hele fijne werkwijze met korte lijntjes. Wat opviel, was hun enorme drive om er echt iets bijzonders van te maken. Daar stopten ze veel tijd in. Zowel in de ontwerpfase, als later in de uitvoer van het plan op onze locatie.” “Regelmatig kwamen ze vanuit Beilen op weg naar huis nog even bij ons langs. Zo zetten ze richting hun eigen projectinrichters de puntjes op i en wisten ze ook de juiste prioriteit te stellen in het aansturen van de leveranciers. De regie over de planning hield Vinke Beilen zo strak in handen.”

Glimlach op gezicht

“De glimlach die ik bij de conceptpresentatie had, verschijnt elke dag dat ik het pand betreed weer op mijn gezicht. De open structuur van ons acht meter hoge pand was een uitdaging. Maar met een bordes als eyecatcher, maakte Vinke Beilen daar juist een kans van. De schoonheid van het pand is volledig benut en het uitzicht over de A37 komt tot zijn recht.” “Het hele plaatje klopt gewoon. Op de bovenverdieping creëerde Vinke Beilen een ontspanningsruimte, inclusief tafelvoetbalspel. Ook bevinden zich daar zitjes voor besprekingen. Klanten nemen we daar altijd mee naartoe. Die genieten dan van het uitzicht en de sfeer.”

Altijd gespreksstof door interieur

“Heel blij zijn we ook met onze grote vergaderzaal. Het meubilair geeft de ruimte karakter en de immense visual springt in het oog. Die zorgt eigenlijk altijd voor gespreksstof. Er staat een klassieke Formule 1-auto op, racend in Monaco. Een persoonlijke touch, omdat aan oldtimers sleutelen en erin rijden een hobby van me is.”

vergaderruimte-1.jpg
vergaderruimte-2.jpg
vergaderruimte-3.jpg

“Dat we een technisch bedrijf zijn, komt ook goed naar voren. Op meerdere plekken in het bedrijf hing Vinke Beilen technische visuals op. Dankzij Vinke Beilen is ons pand echt ons thuis geworden en bovendien een inspirerende omgeving om in te werken. Ik kan iedereen Vinke Beilen aanraden. Waarom? Kom maar eens langs, dan snap je het meteen.”

 

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
8 uur geleden | Henny klok, Assen
Geweldig
De mensen zijn aardig, de service heel goed. 4 hebben nu al 4 bestellingen gedaan bij Vinke. En elke keer netjes geholpen.
1 week geleden | Rosalie , Hoogersmilde
Uitstekend
Altijd goede service, vriendelijke mensen, producten van uitstekende kwaliteit en geen vraag is teveel. Super tevreden.
3 weken geleden | Harma, Baflo
Super
Het zijn super ervaren mensen, wij zijn zeer tevreden, met hoe alles hangt. Heel netjes.
1 maand geleden | Ernst, Nooitgedacht
Een ervaring als geen ander! Expertise en klant centraal ervaring.
Fantastische ervaring met Vinke. Van 1e contact en samenwerking met Ingrid voor het ontwerp tot het leggen en afronden. Fantastische service en kennis. We zijn erg blij met het resultaat en dat had niet gekund zonder de fantastische mensen van Vinke. Dankjewel Ingrid! Dankjewel Witcher! We kijken uit naar de volgende samenwerking
1 maand geleden | Bernadette , Beilen
Prima service, geven advies thuis.
Alles tot in de puntjes geregeld. Prijs kwaliteit ruim voldoende en komen afspraken goed na. Ook degene die de gordijnen thuis plaatst werk netjes en keurig.
2 maanden geleden | Corien, Abcoude/Ruinen
Geweldig mooi eindresultaat
We zijn heel blij met de nieuwe gordijnen, het staat prachtig. De plaatsing door Vinke was uiterst nauwkeurig en klantvriendelijk.
2 maanden geleden | Eric, Westerbork
Topwerk
Vinke wist snel te schakelen toen we alsnog besloten om plinten te laten zetten en hebben dit snel en netjes verzorgd.
2 maanden geleden | Henk Fernhout, Westerbork
Alles goed geregeld
Prima zaak!
2 maanden geleden | Peter, Zwolle
Vakwerk van de bovenste plank!
Hallo Gert-Jan, Afgelopen maandag hebben Maikel en co het vinyl in de technische ruimte gelegd. Een stukje vakwerk van de bovenste plank! Onze complimenten. Binnen een uurtje was alles gepiept. met vriendelijk groet, Peter en Hettie
2 maanden geleden | A. Brouwer , Zwolle
Producten passen precies en zien er mooi uit.
Rob heeft mij fijn geholpen. Goed advies en hij denkt mee. Dat vind ik erg prettig. Leuk contact!
2 maanden geleden | Henk, Beilen
Goed en vriendelijk
Leuke, goede en vriendelijke medewerker die de hordeur kwam plaatsen. Ik heb alleen twijfel over de bodem strip die op de terrastegels is geplakt. Ik hoop dat die goed blijft zitten.
3 maanden geleden | Bert, Westerbork
Vinke al dertig jaar een begrip!
Vinke flips your house into a home!
3 maanden geleden | Annemiek, Smilde
Vinke Beilen is zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Mijn man en ik hadden raamdecoratie nodig voor in ons nieuwe huis. We werden erg snel geholpen, ook al was het druk in de winkel. Ze hadden alle tijd voor ons en luisterden naar onze wensen. Ze kwamen zelf ook met goede ideeën, maar drongen niets op. Tussen het serieuze soms even een gezellig plaatje. Het plaatsen van alle decoratie was in een dag klaar en is prachtig gedaan. Wij zijn heel erg tevreden!
3 maanden geleden | Jolanda, Bovensmilde
prima service
Vriendelijk en kundig advies in de winkel en keurige montage thuis.
3 maanden geleden | Elsbeth, Zuidwolde
Uitstekend.
Goed advies, alles netjes geregeld. Uitstekende vakmensen die alles ook netjes hebben achtergelaten. Heel tevreden.
4 maanden geleden | Margje, Hijken
Heel erg tevreden.
Vloerbedekking ligt er strak in, ook moeilijke hoekjes. Gordijn opgehangen, het ziet er prachtig uit.
4 maanden geleden | Laurens, Beilen
betrouwbaar en kwaliteit.
In al die jaren zeer kundig geïnformeerd op 'n gezellige manier! Hoge kwaliteit en je kunt van ze er op aan.
5 maanden geleden | Janny, Smilde
Uitstekend
Net de nieuwe gordijnen,alles perfect ook de netheid van het personeel en netjes afgewerkt .o
5 maanden geleden | Peter, WIJSTER
Eeen en al aandacht voor de klant
In alle opzichten wordt er mee gedacht om aan de wensen van de klant te voldoen. Zeker in het voor stadium om kleuren en combinatie,s voor de volle 100% te combineren.
5 maanden geleden | Marco, Westerbork
Perfecte aftersale
Prettig contact Goed meedenkend Fijne service
5 maanden geleden | GHF, Smilde
Geweldig werk.
Prettige werksteer en heel goede uitleg hoe de zonnewering te gebruiken……zelfs tips hoe de zonnewering te’beschermen’ tegen vliegen.
6 maanden geleden | Lex Wilbers, Rotterdam
Prima werk
Vakwerk dat in alle rust wordt uitgevoerd.
6 maanden geleden | Familie van Schaik, Beilen
Kwaliteit voorop. Compleet, integer en zeer klantvriendelijk
Wij zijn meerdere keren goed en vakkundig bijgestaan in de keuzes die gemaakt moesten worden bij de inrichting van ons huis. Zowel aan de voorzijde van een opdracht als bij afhandeling. Van ons krijgt dit team een 10!
7 maanden geleden | Erica Stoer, Dwingeloo
Fijne en professionele service.
Professionele medewerkers die meedenken en netjes werken.
7 maanden geleden | Henk, Beilen
Goede ervaring
Vriendelijk personeel die je bekwaam helpt de juiste keuze te maken. Snelle levering en vakkundige montage.
Close menu