‘Een prachtig futuristisch concept voor ons technische bedrijf’

Op een prachtige zichtlocatie aan de A37 bij Hoogeveen kreeg Chéry Wortelboer, directeur van Nijmeijer Koeltechniek, de kans om een opvallend pand voor zijn bedrijf te betrekken. Nadat het lukte om die mogelijkheid te verzilveren, schakelde hij razendsnel de hulp van Vinke Beilen in om de moderne look van de buitenzijde te vertalen naar een bijpassend interieur.

9.jpg

“Privé had ik uitstekende ervaringen met Vinke Beilen. Al meer dan 20 jaar ben ik er klant en zorgen ze ervoor dat thuis een heerlijke plek is en blijft om te wonen. Op hun goede kwaliteit en prima service wilde ik nu zakelijk ook graag terugvallen. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”

Out of the box denken

“Samen zijn we dit spannende en creatieve proces aangegaan. Een leeg pand moesten we omtoveren tot een fijne werkplek. Kantoren met meerdere verdiepingsvloeren en systeemplafonds wilden we niet. Wat ons betreft mochten ze echt out of the box denken en met wilde ideeën komen om de open structuur van het acht meter hoge pand te benutten.”

“Het concept dat ze uitdachten, bracht een glimlach op ons gezicht. Vrij futuristisch en zeker voor een technisch bedrijf behoorlijk onorthodox. Vanuit die conceptgedachte tekenden ze alle ruimtes in. Samen kropen we dan achter het scherm en lieten ze ons hun ideeën zien. Onze reactie daarop vertaalden ze dan weer op detailniveau.”

1.jpg
3.jpg
4--kdjg.jpg

Drive om iets bijzonders te maken

“In elke stap van het proces nam Vinke Beilen ons mee. Zo wisten we continu welke kant het opging. Een hele fijne werkwijze met korte lijntjes. Wat opviel, was hun enorme drive om er echt iets bijzonders van te maken. Daar stopten ze veel tijd in. Zowel in de ontwerpfase, als later in de uitvoer van het plan op onze locatie.” “Regelmatig kwamen ze vanuit Beilen op weg naar huis nog even bij ons langs. Zo zetten ze richting hun eigen projectinrichters de puntjes op i en wisten ze ook de juiste prioriteit te stellen in het aansturen van de leveranciers. De regie over de planning hield Vinke Beilen zo strak in handen.”

Glimlach op gezicht

“De glimlach die ik bij de conceptpresentatie had, verschijnt elke dag dat ik het pand betreed weer op mijn gezicht. De open structuur van ons acht meter hoge pand was een uitdaging. Maar met een bordes als eyecatcher, maakte Vinke Beilen daar juist een kans van. De schoonheid van het pand is volledig benut en het uitzicht over de A37 komt tot zijn recht.” “Het hele plaatje klopt gewoon. Op de bovenverdieping creëerde Vinke Beilen een ontspanningsruimte, inclusief tafelvoetbalspel. Ook bevinden zich daar zitjes voor besprekingen. Klanten nemen we daar altijd mee naartoe. Die genieten dan van het uitzicht en de sfeer.”

Altijd gespreksstof door interieur

“Heel blij zijn we ook met onze grote vergaderzaal. Het meubilair geeft de ruimte karakter en de immense visual springt in het oog. Die zorgt eigenlijk altijd voor gespreksstof. Er staat een klassieke Formule 1-auto op, racend in Monaco. Een persoonlijke touch, omdat aan oldtimers sleutelen en erin rijden een hobby van me is.”

vergaderruimte-1.jpg
vergaderruimte-2.jpg
vergaderruimte-3.jpg

“Dat we een technisch bedrijf zijn, komt ook goed naar voren. Op meerdere plekken in het bedrijf hing Vinke Beilen technische visuals op. Dankzij Vinke Beilen is ons pand echt ons thuis geworden en bovendien een inspirerende omgeving om in te werken. Ik kan iedereen Vinke Beilen aanraden. Waarom? Kom maar eens langs, dan snap je het meteen.”

 

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu