‘Ons huis onderging een ware metamorfose’

2022-09-7530-referentie-familie-klomp-genemuiden-lr-3.jpg

Nadat drie van haar vier kinderen uitgevlogen waren, besloot Linda dat het tijd was om kleiner te gaan wonen. Met haar nieuwe partner Jacco en oudste zoon Klaas-Jan (24 jaar) betrok ze een woning in het centrum van haar woonplaats. Om daar een écht thuis van te maken, schakelden ze de hulp in van Vinke Beilen.

“Het was een wat ouder, maar verbouwd huis. Alleen verschilde onze smaak nogal van die van de vorige bewoners. Van veel wit en zwart, wilden wij graag naar een hotel chique sfeer. Een hele stap en dus was een belletje naar mijn zus snel gepleegd. Karin, haar man en zoon zijn eigenaar van Vinke Beilen. Van begin tot eind heeft zij ons door een ware metamorfose geleid.”

2022-09-7530-referentie-familie-klomp-genemuiden-lr-23.jpg

Intekenen plattegrond

“Omdat we de hotel chique stijl in het hele huis door wilden trekken, betrokken we Vinke Beilen overal bij. Het hele traject begon met het intekenen van de plattegrond van ons huis. Ze adviseerde daarbij de hal iets te verkleinen, de keuken een stukje uit te bouwen en daar terrasdeuren in te plaatsen.”

“Daardoor ontstond er een geweldige indeling, waarin aan al onze wensen was gedacht. Een bijkeuken waarin de wasmachine en droger weggewerkt werden in een hoge wandkast, een woonkeuken met een prachtige kastenwand en een gashaard in de woonkamer. Zelfs voor de sauna uit ons vorige huis, tekende ze ruimte in de badkamer in.”

 

2022-09-7530-referentie-familie-klomp-genemuiden-lr-36--wuvu2.webp
2022-09-7530-referentie-familie-klomp-genemuiden-lr-73.jpg
2022-09-7530-referentie-familie-klomp-genemuiden-lr-253.jpg

Verrassend interieurplan

“We wilden graag dat ons huis een totaalplaatje werd. Om dat te bereiken, mochten we met een moadbord op Pinterest onze smaak zichtbaar maken. Door goed te kijken naar onze ideeën en te luisteren naar onze wensen, kwam Karin met een vertaling naar een prachtig interieur. Toen we de tekeningen zagen, werden we meteen enthousiast.” “Om zo dicht mogelijk bij dat interieurplan te blijven, hielp Karin bij het uitzoeken van de keuken en de gashaard en maakte Vinke Beilen een verlichtingsplan. Voor het eindresultaat waren die bijdragen belangrijk. Ik kan iedereen aanraden om Vinke Beilen overal bij te betrekken. Vraag het ze gerust. Want jou totaal ontzorgen, doen ze het allerliefst.”

 

2022-09-7530-referentie-familie-klomp-genemuiden-lr-683.jpg
2022-09-7530-referentie-familie-klomp-genemuiden-lr-373.webp

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu