Zonwering voor de zomermaanden: rolgordijnen en multishades

foto-1.jpg

We hebben er al even van mogen genieten, maar hopen de zon nog veel vaker te zien in de komende maanden. Een goed moment om te kijken naar praktische veranderingen in je huis. Op welke manier valt het licht binnen in de hoogzomerdagen, en hoe houd je het koel in huis? Goede zonwering doet zijn werk en kan je huis een stuk aangenamer maken tijdens warme dagen. We vertellen je in deze blog meer over de voordelen van rolgordijnen en multishades.

Rolgordijnen basic? Totaal niet! Je kunt tegenwoordig kiezen uit honderden kleuren, dessins en stoffen. Want geen ruimte en raam is hetzelfde. Het aanbod stoffen is daarom zo groot. Voor iedere stijl, maar ook voor elk transparantieniveau, van lichtdoorlatend tot verduisterend, is er een passende keuze. In de onderstaande afbeelding zie je hoe mooi het rolgordijn samengaat met de kleuren in het interieur. De lichte kleur vormt met de zachte muurkleur een basis voor het opvallende behang en de donkere meubels en accessoires. Je kunt natuurlijk ook het omgekeerde toepassen: een rolgordijn met felle kleur of opvallende print is een eyecatcher in een rustig interieur. Omdat rolgordijnen eenvoudig van structuur zijn, worden ze nooit too much.

foto-2.jpg

Mooie details

De diverse afwerkingsopties bieden je de mogelijkheid om je raamdecoratie je eigen persoonlijke draai te geven, van naturel tot chique! Denk aan decoratieve onderlatten in hoogglanskleuren of natuurlijke houten details en een moderne metallic look. Dit zorgt voor extra contrast en geeft een luxe uitstraling.

foto-3.jpg

Verrassende variatie met Multishades

Zoek je net even wat anders? Het antwoord is multishade. Deze rolgordijnen onderscheiden zich doordat je de transparante en verduisterende stroken stof van multishades over elkaar kunt schuiven. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel natuurlijk licht er binnenkomt en hoeveel je van binnenuit en van buitenaf kunt zien.De multishade is tegenwoordig verkrijgbaar in mooie texturen. Een multishade met houtmotief of goud passen bij de natuurlijke trend van nu, of een luxere hotelchic uitstraling. Voor een rustige basis is er ook keuze uit lichte natureltinten. Tip: combineer de verschillende stoffen en kleuren voor een gedurfd contrast of juist een harmonieuze ton-sur-ton combinatie.

foto-4.jpg

Slimme zonwering

Veel raamdecoratie is automatisch bedienbaar, zoals met PowerView® Automation voor Luxaflex® of Bliss Motorisation voor NL Label producten. Hiermee open en sluit je je raamdecoratie naar jouw wensen − gewoon met een druk op de knop , een mobiele app of je stem. PowerView® bedien je via je WiFi en Bliss verbind je met Bluetooth. De werking is vervolgens hetzelfde: via de app of afstandsbediening stel je in wanneer je zonwering automatisch opent, sluit of aanpast aan het zonlicht. Of je nu thuis bent of niet. Bovendien kun je de bediening koppelen aan je bestaande smart home systeem, zoals Google Assistent of Apple HomeKit. ​​​​​​

foto-5.jpg

Ook slim: de collecties worden ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Wil je meer weten over onze collecties rolgordijnen en multishades? Kom langs in de winkel, onze opgeleide adviseurs helpen je graag!

​​​​​​​

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu