Trots op ons werk: de interieurvakman

no1.jpg

Wij zijn trots op onze vakmensen. Specialisten die van iedere woonvraag en interieurdroom een plaatje maken, exact naar wens. En dat is altijd maatwerk. Onze eigen interieurvakmannen zorgen dat de producten bij je thuis worden ingemeten, op maat gemaakt en vervolgens geïnstalleerd. Ben je benieuwd naar het vakwerk dat daarbij komt kijken? Eén van onze vakmannen vertelt je in deze blog meer over zijn werk.

“Als interieurvakman komen we dagelijks bij andere klanten over de vloer. En net als dat iedere woonvraag verschillend is, is ook ieder huis uniek. Alle ruimtes, omstandigheden zoals de staat van de vloeren, deuren en kozijnen enzovoorts zijn anders. Daarop moeten wij als team constant anticiperen. Je hebt als klant dus niet alleen te maken met een persoonlijke interieuradviseur. Het gehele team werkt met elkaar samen om jouw interieur geheel op maat op te leveren.

Het voordeel van werken met een vast team, is dat de lijnen kort zijn. Is er een extra wens, heeft de levertijd van een product vertraging opgelopen of lopen wij tegen een uitdaging aan, dan neemt de interieuradviseur direct contact met je op. Zo zijn we verrassingen vaak voor. Inmeten doen we daarom ook zelf, zodat we zeker zijn van de juiste afmetingen.

no2.jpgAls interieurvakman zijn wij vaak de laatste schakel in het advies en verantwoordelijk voor de perfecte oplevering. Dat is soms best een uitdaging, maar ook heel mooi om er samen met het team volledig voor te gaan. We houden elkaar scherp en gaan voor de hoogste kwaliteit. Dat betekent vaak net een stapje extra, zoals advies over een mooie afwerking. Plinten, een deurmat of het meeverven van muren of kozijnen zijn juist erg belangrijk en geven vaak de finishing touch.

ldj6629.jpg

Het perfecte plaatje

Het opleveren van het perfecte plaatje voor de klant is altijd ons streven. Als het nodig is, dan adviseren of betrekken we daarom externe specialisten bij het advies, om zo het gehele werk voor klanten uit handen te nemen. Denk aan producten buiten ons assortiment, een stukadoor of elektricien. Wij hebben immers een breed netwerk aan vakmensen. Jij als klant hebt er zo minder omkijken naar, een verbouwing is tenslotte al ingrijpend genoeg.”

no5.jpg

“Wat het werk zo leuk maakt? Dat is te veel om op te noemen! Wij zijn altijd met onze handen bezig en werken met verschillende producten.”

 

Ook interieurvakman worden?

Als onze interieurvakman kom je niet alleen een vloer leggen of raamdecoratie installeren. Je werkt met de beste producten en de mooiste merken. Interieurvakmannen die werkzaam zijn bij een binnenhuisadviseur, hebben meestal een vakschoolopleiding genoten. Maar ook als dit niet het geval is, dan wordt deze vaak aangeboden om te volgen naast de praktijkervaring. Want leren door te doen, is nog altijd de beste opleiding in ons vak! 

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
7 uur geleden | Henny klok, Assen
Geweldig
De mensen zijn aardig, de service heel goed. 4 hebben nu al 4 bestellingen gedaan bij Vinke. En elke keer netjes geholpen.
1 week geleden | Rosalie , Hoogersmilde
Uitstekend
Altijd goede service, vriendelijke mensen, producten van uitstekende kwaliteit en geen vraag is teveel. Super tevreden.
3 weken geleden | Harma, Baflo
Super
Het zijn super ervaren mensen, wij zijn zeer tevreden, met hoe alles hangt. Heel netjes.
1 maand geleden | Ernst, Nooitgedacht
Een ervaring als geen ander! Expertise en klant centraal ervaring.
Fantastische ervaring met Vinke. Van 1e contact en samenwerking met Ingrid voor het ontwerp tot het leggen en afronden. Fantastische service en kennis. We zijn erg blij met het resultaat en dat had niet gekund zonder de fantastische mensen van Vinke. Dankjewel Ingrid! Dankjewel Witcher! We kijken uit naar de volgende samenwerking
1 maand geleden | Bernadette , Beilen
Prima service, geven advies thuis.
Alles tot in de puntjes geregeld. Prijs kwaliteit ruim voldoende en komen afspraken goed na. Ook degene die de gordijnen thuis plaatst werk netjes en keurig.
2 maanden geleden | Corien, Abcoude/Ruinen
Geweldig mooi eindresultaat
We zijn heel blij met de nieuwe gordijnen, het staat prachtig. De plaatsing door Vinke was uiterst nauwkeurig en klantvriendelijk.
2 maanden geleden | Eric, Westerbork
Topwerk
Vinke wist snel te schakelen toen we alsnog besloten om plinten te laten zetten en hebben dit snel en netjes verzorgd.
2 maanden geleden | Henk Fernhout, Westerbork
Alles goed geregeld
Prima zaak!
2 maanden geleden | Peter, Zwolle
Vakwerk van de bovenste plank!
Hallo Gert-Jan, Afgelopen maandag hebben Maikel en co het vinyl in de technische ruimte gelegd. Een stukje vakwerk van de bovenste plank! Onze complimenten. Binnen een uurtje was alles gepiept. met vriendelijk groet, Peter en Hettie
2 maanden geleden | A. Brouwer , Zwolle
Producten passen precies en zien er mooi uit.
Rob heeft mij fijn geholpen. Goed advies en hij denkt mee. Dat vind ik erg prettig. Leuk contact!
2 maanden geleden | Henk, Beilen
Goed en vriendelijk
Leuke, goede en vriendelijke medewerker die de hordeur kwam plaatsen. Ik heb alleen twijfel over de bodem strip die op de terrastegels is geplakt. Ik hoop dat die goed blijft zitten.
3 maanden geleden | Bert, Westerbork
Vinke al dertig jaar een begrip!
Vinke flips your house into a home!
3 maanden geleden | Annemiek, Smilde
Vinke Beilen is zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Mijn man en ik hadden raamdecoratie nodig voor in ons nieuwe huis. We werden erg snel geholpen, ook al was het druk in de winkel. Ze hadden alle tijd voor ons en luisterden naar onze wensen. Ze kwamen zelf ook met goede ideeën, maar drongen niets op. Tussen het serieuze soms even een gezellig plaatje. Het plaatsen van alle decoratie was in een dag klaar en is prachtig gedaan. Wij zijn heel erg tevreden!
3 maanden geleden | Jolanda, Bovensmilde
prima service
Vriendelijk en kundig advies in de winkel en keurige montage thuis.
3 maanden geleden | Elsbeth, Zuidwolde
Uitstekend.
Goed advies, alles netjes geregeld. Uitstekende vakmensen die alles ook netjes hebben achtergelaten. Heel tevreden.
4 maanden geleden | Margje, Hijken
Heel erg tevreden.
Vloerbedekking ligt er strak in, ook moeilijke hoekjes. Gordijn opgehangen, het ziet er prachtig uit.
4 maanden geleden | Laurens, Beilen
betrouwbaar en kwaliteit.
In al die jaren zeer kundig geïnformeerd op 'n gezellige manier! Hoge kwaliteit en je kunt van ze er op aan.
5 maanden geleden | Janny, Smilde
Uitstekend
Net de nieuwe gordijnen,alles perfect ook de netheid van het personeel en netjes afgewerkt .o
5 maanden geleden | Peter, WIJSTER
Eeen en al aandacht voor de klant
In alle opzichten wordt er mee gedacht om aan de wensen van de klant te voldoen. Zeker in het voor stadium om kleuren en combinatie,s voor de volle 100% te combineren.
5 maanden geleden | Marco, Westerbork
Perfecte aftersale
Prettig contact Goed meedenkend Fijne service
5 maanden geleden | GHF, Smilde
Geweldig werk.
Prettige werksteer en heel goede uitleg hoe de zonnewering te gebruiken……zelfs tips hoe de zonnewering te’beschermen’ tegen vliegen.
6 maanden geleden | Lex Wilbers, Rotterdam
Prima werk
Vakwerk dat in alle rust wordt uitgevoerd.
6 maanden geleden | Familie van Schaik, Beilen
Kwaliteit voorop. Compleet, integer en zeer klantvriendelijk
Wij zijn meerdere keren goed en vakkundig bijgestaan in de keuzes die gemaakt moesten worden bij de inrichting van ons huis. Zowel aan de voorzijde van een opdracht als bij afhandeling. Van ons krijgt dit team een 10!
7 maanden geleden | Erica Stoer, Dwingeloo
Fijne en professionele service.
Professionele medewerkers die meedenken en netjes werken.
7 maanden geleden | Henk, Beilen
Goede ervaring
Vriendelijk personeel die je bekwaam helpt de juiste keuze te maken. Snelle levering en vakkundige montage.
Close menu