Trots op ons werk: de interieurvakman

no1.jpg

Wij zijn trots op onze vakmensen. Specialisten die van iedere woonvraag en interieurdroom een plaatje maken, exact naar wens. En dat is altijd maatwerk. Onze eigen interieurvakmannen zorgen dat de producten bij je thuis worden ingemeten, op maat gemaakt en vervolgens geïnstalleerd. Ben je benieuwd naar het vakwerk dat daarbij komt kijken? Eén van onze vakmannen vertelt je in deze blog meer over zijn werk.

“Als interieurvakman komen we dagelijks bij andere klanten over de vloer. En net als dat iedere woonvraag verschillend is, is ook ieder huis uniek. Alle ruimtes, omstandigheden zoals de staat van de vloeren, deuren en kozijnen enzovoorts zijn anders. Daarop moeten wij als team constant anticiperen. Je hebt als klant dus niet alleen te maken met een persoonlijke interieuradviseur. Het gehele team werkt met elkaar samen om jouw interieur geheel op maat op te leveren.

Het voordeel van werken met een vast team, is dat de lijnen kort zijn. Is er een extra wens, heeft de levertijd van een product vertraging opgelopen of lopen wij tegen een uitdaging aan, dan neemt de interieuradviseur direct contact met je op. Zo zijn we verrassingen vaak voor. Inmeten doen we daarom ook zelf, zodat we zeker zijn van de juiste afmetingen.

no2.jpgAls interieurvakman zijn wij vaak de laatste schakel in het advies en verantwoordelijk voor de perfecte oplevering. Dat is soms best een uitdaging, maar ook heel mooi om er samen met het team volledig voor te gaan. We houden elkaar scherp en gaan voor de hoogste kwaliteit. Dat betekent vaak net een stapje extra, zoals advies over een mooie afwerking. Plinten, een deurmat of het meeverven van muren of kozijnen zijn juist erg belangrijk en geven vaak de finishing touch.

ldj6629.jpg

Het perfecte plaatje

Het opleveren van het perfecte plaatje voor de klant is altijd ons streven. Als het nodig is, dan adviseren of betrekken we daarom externe specialisten bij het advies, om zo het gehele werk voor klanten uit handen te nemen. Denk aan producten buiten ons assortiment, een stukadoor of elektricien. Wij hebben immers een breed netwerk aan vakmensen. Jij als klant hebt er zo minder omkijken naar, een verbouwing is tenslotte al ingrijpend genoeg.”

no5.jpg

“Wat het werk zo leuk maakt? Dat is te veel om op te noemen! Wij zijn altijd met onze handen bezig en werken met verschillende producten.”

 

Ook interieurvakman worden?

Als onze interieurvakman kom je niet alleen een vloer leggen of raamdecoratie installeren. Je werkt met de beste producten en de mooiste merken. Interieurvakmannen die werkzaam zijn bij een binnenhuisadviseur, hebben meestal een vakschoolopleiding genoten. Maar ook als dit niet het geval is, dan wordt deze vaak aangeboden om te volgen naast de praktijkervaring. Want leren door te doen, is nog altijd de beste opleiding in ons vak! 

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu