Een slim huis, een fijn thuis!

De adviseurs van Vinke Beilen helpen je bij slimme woonkeuzes

Woon je slim, dan vormt je huis een aangename plek waarin alles is afgestemd op jouw wensen en smaak. Wij adviseren je daarbij graag over hoe jouw huis nóg slimmer wordt. Met elektrische bediening bijvoorbeeld, handige gadgets, producten die een leven lang meegaan of makkelijk in onderhoud zijn. Lees meer over slimme keuzes voor je interieur op deze pagina, maak een afspraak en kom langs bij Vinke Beilen voor persoonlijk advies!

maak een afspraak

bezoek de winkel

Ga ook voor een slim huis!

 

Voor wie houdt van luxe en gemak zijn er verschillende producten en interior hacks om het thuis aangenamer te maken. Elektrische bediening voor je raamdecoratie staat met stip op nummer één, maar er is meer! Slim wonen betekent ook slim kiezen voor kwaliteit en slim omgaan met je producten zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

Voor je start met de inrichting of verbouwing van je huis, is het slim om langs te komen bij Vinke Beilen. Onze interieuradviseurs denken met je mee, van bouwtekening tot realisatie. Zij houden daarbij rekening met de ligging van je huis, de functie van ruimtes en jouw woonwensen.

Setting7_4.jpg

Bezoek de winkel

SmartCord® bediening voor je raamdecoratie

Met de SmartCord® bediening van Luxaflex® bedien je je vouwgordijnen, Duette®, Silhouette® en Plissé shades op een slimme én veilige manier. Bijzonder is dat het intrekbare koord een constante lengte houdt. Hierdoor heb je geen last van lange slingerende koorden en kun je je zonwering moeiteloos en veilig bedienen. Geef een simpel trekje aan het touw en de zonwering zakt automatisch naar de gewenste eindpositie. 

Medium-PB_1645.jpg

Voordat je gaat verbouwen

Dit is hét moment om na te denken over de inrichting van je huis. Een stylist kan je goed adviseren over bijvoorbeeld de locatie van verlichtingspunten en stopcontacten, geschikte raamdecoratie voor de ramen of een vloer in combinatie met vloerverwarming. Ogenschijnlijk kleine aandachtspunten die een grote invloed hebben op je woongenot! Aanpassingen kunnen zo tijdens de bouw al gedaan worden. Handig!  Wil je graag een adviesgesprek met één van onze adviseurs? Maak direct een afspraak voor een uitgebreid advies!

LDJ4540.jpg

maak een afspraak

bezoek de winkel

 

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu