Sfeervol energie besparen met Luxaflex® Duette® Shades

Het is je vast niet ontgaan, de kranten staan er vol van. De energieprijzen gaan omhoog en dit heeft gevolgen voor je energierekening. We gaan massaal korter douchen, zetten de kachel een paar graden kouder dan normaal en proberen we zo min mogelijk lampen te gebruiken. Alles om die rekening zo laag mogelijk te houden. Maar wist je dat ramen maar liefst zorgen voor 50% warmteverlies? Met de juiste raamdecoratie kun je heel wat stookkosten besparen. In deze blog vertellen we je meer over de sfeervolle maar energiebesparende gordijnen van Luxaflex®.

Bespaar energie met goede raambekleding

Raambekleding zorgt tegenwoordig niet alleen voor sfeer. Met het oog op een duurzame leefomgeving ontwikkelt Luxaflex® energiebesparende producten. Door de juiste raambekleding aan te brengen hoeft de verwarming minder hard te werken. Zo heeft Luxaflex® de Duette® Shades in het leven geroepen. Dankzij de unieke honingraatstructuur zorgen Duettes® in de winter voor extra warmte en in de zomer voor verkoeling waardoor ze bijzonder energiebesparend zijn! Minder stoken is financieel voordelig en beperkt zo ook de uitstoot van de C02. Hierdoor maak je voor jouw gezin en het milieu een verantwoorde keuze.

​​​

ds-2046.jpg
ds-2018.jpg

Een lage rekening met de energiezuinige Luxaflex® Duette® Shades

Zeker tijdens de koude maanden willen we zo veel mogelijk warmte in huis houden. Veel woningen zijn inmiddels voorzien van dubbel glas. Maar woon je in een pand met enkelglas?

Dan kun je het beste gaan voor Luxaflex® Duette® Shades en dubbele Plissé gordijnen. Deze behoren tot de succesvolste raambekleding op de markt en maken woningen al meer dan 30 jaar energiezuinig en stijlvol. Wil je graag voor de maximale isolatie? Combineer de Duette® Shades dan met gevoerde gordijnen. Met name de zwaardere voeringstoffen leveren een directe energiewinst op. Wil je meer weten over gevoerde gordijnen? Lees dan onze blog over winterwarme gordijnen.

Tip! Doe ’s avonds en ’s nachts de raamdecoratie dicht. Let er wel op dat je de raamdecoratie niet voor de verwarming hangt, dan gaat er veel warmte verloren.

1a39a4865135de19b6a3ddda32debe2243155fd6.jpg
ds-2115.jpg

Dankzij de verschillende opties in transparantie, kleuren en materialen is er voor elke interieurstijl een passend advies. Kom onze stoffen, dessins en verschillende bedieningsmogelijkheden ervaren. We verwelkomen je graag in onze winkel voor inspiratie. Samen kijken we naar jouw wensen en onze Luxaflex® experts adviseren we je graag over de Duette® Shades.

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu