Op deze momenten is vakwerk extra belangrijk

Als je het doet, doe het dan goed. Dat gaat zeker op voor de inrichting van je huis. Uiteindelijk is na het kiezen van de juiste vloer-, wand- en raamdecoratie niets belangrijker dan het juist inmeten en monteren van de producten. Zo weet je zeker dat alles op de juiste wijze is geïnstalleerd en heb jij jarenlang plezier van je interieur. We vertellen je graag in welke gevallen vakwerk extra belangrijk is.

Of je nu gaat voor een nieuwe vloer, wand- of raamdecoratie. Al ons werk is maatwerk. Afhankelijk van jouw wooneisen, maar ook technische aspecten van de in te richten ruimte, meten wij de producten in en zorgen dat deze op maat worden gemaakt en door een vakman gemonteerd. In welke gevallen komt dit nu extra nauw? Bijvoorbeeld bij het egaliseren en leggen van een vloer, strakke trapbekleding of een raam met aparte vorm of sluiting. We lichten er een aantal voor je toe. Heb je vragen of wil je zeker zijn van de beste keuzes voor je huis? Kom langs in onze winkel en laat je adviseren!

Raambekleding op maat

Voor ieder raam is er passende zonwering. Oók als je ramen rond, drie- of vijfhoekig zijn. Heb je een uitbouw met lichtstraat? Ook daar kunnen we zorgen voor passende lichtfiltering. Onze zonwering wordt dus altijd op maat gemaakt en onze adviseurs weten met elke situatie raad. Heb je bijvoorbeeld – net als vrijwel ieder nieuwbouwhuis – draai-kiepramen? Dan is niet alle raamdecoratie geschikt. Draait het raam naar binnen open, dan zit veel raamdecoratie al snel in de weg. Laat je door ons adviseren over de juiste zonwering voor jouw interieur én de gewenste montage. Zo is boren niet nodig als je kiest voor een TruFit™ systeem dat je ‘in’ het raam monteert.

4fed6d0b3e778a5234c39e36423d066ff85fb062.jpg
duette-shades2.jpg

Confectiewijze doet ertoe

Het juist inmeten en confectioneren van gordijnen is een secuur werk. De ruimte waarin het gordijn komt te hangen is onder meer bepalend voor de juiste plooi en daarmee de hoeveelheid stof die je nodig hebt. Zo is de wave plooi een populaire keuze voor woon- en slaapkamers vanwege de gelijkmatige verdeling van het gordijn. Een dubbele- of retourplooi zijn sfeervolle confectiewijzes die een luxe uitstraling geven.

Goede binnenkomer: trapbekleding

Door je trap te bekleden maak je direct een statement bij binnenkomst van je hal. Voor welk effect ga jij? Een romantisch gedessineerd tapijt, een stoere denim of natuurlijke sisal? Een tapijt over de gehele breedte geeft daarbij een heel ander gezicht dan een, vaak wat klassiekere, loper. Een trap bekleden is een arbeidsintensief en precies werk dat ervaring vereist. Vooral als het gaat om het renoveren van een oude trap, is het belangrijk dat deze schoon en egaal is voordat het tapijt wordt gelegd. Iedere trede is anders en de vakman zorgt ervoor dat de trapbekleding niet opbolt of rafelt.

raambekleding-vakwerk.jpg
trapbekleding-vakmannen.jpg

Voordeel van trapbekleding

Een tapijt op je trap is natuurlijk heerlijk zacht aan je voeten als je ’s morgens op blote voeten naar beneden loopt, maar het grootste voordeel is toch wel de geluiddemping. Fijn voor slapende kinderen en de buren. En wist je dat tapijt stof en vuil goed vasthoudt en je het daardoor makkelijk schoonhoudt? Wil je liever geen tapijt? Ook materialen als PVC en Marmoleum zijn erg geschikt.

Vloeren: de basis van je interieur

Het grote voordeel van je vloer laten leggen? Je weet zeker dat deze deskundig wordt gelegd én geïnspecteerd. Je wilt immers jarenlang plezier van je vloer. We zorgen voor de juiste ondervloer, egalisatie, doen een vochtmeting en werken naderhand de vloer netjes af. Vooral vocht en oneffenheden onder de vloer kunnen problemen veroorzaken. Wij inventariseren en verhelpen deze van tevoren zodat we zonder zorgen de vloer kunnen leggen.

Het leggen van een vloer is precisiewerk. Bijvoorbeeld de populaire visgraat. Denk aan het op maat maken van alle planken en het technische meetwerk. Daarbij moet de vloer visueel in de ruimte kloppen, met de hoeken en het dessin op een logische plek. Ook Marmoleum, vinyl en tapijt zijn vloeren die vragen om expertise. Onze vakmannen hebben jarenlang ervaring en zorgen dat jouw vloer nauwkeurig wordt gelegd.

 

vloer-vakmannen.jpg
ardesch-2020-interieuradvies-ldj3818.jpg

Lees meer over ons vakwerk in het Style magazine

Meer informatie over het vakwerk van ons als binnenhuisadviseur vind je in ons Style magazine, dat je online kunt lezen! Een editie van ons eigen magazine speciaal geweid aan onze vakmensen. Omdat we trots op hen zijn. En omdat we jou vakmanschap zo gunnen. Lees in Style meer over de meerwaarde van ons werk en onze betrokkenheid bij projecten van eerste ontwerpen tot realisatie.

Ben je op zoek naar advies voor jouw woning? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak! Gewoon binnenlopen in onze winkel kan natuurlijk ook. Ieder woonidee is maatwerk en we doen er alles aan om voor jou een passende interieuroplossing te vinden

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
1 dag geleden | Jolanda, Bovensmilde
prima service
Vriendelijk en kundig advies in de winkel en keurige montage thuis.
1 week geleden | Elsbeth, Zuidwolde
Uitstekend.
Goed advies, alles netjes geregeld. Uitstekende vakmensen die alles ook netjes hebben achtergelaten. Heel tevreden.
1 week geleden | Margje, Hijken
Heel erg tevreden.
Vloerbedekking ligt er strak in, ook moeilijke hoekjes. Gordijn opgehangen, het ziet er prachtig uit.
1 maand geleden | Laurens, Beilen
betrouwbaar en kwaliteit.
In al die jaren zeer kundig geïnformeerd op 'n gezellige manier! Hoge kwaliteit en je kunt van ze er op aan.
1 maand geleden | Janny, Smilde
Uitstekend
Net de nieuwe gordijnen,alles perfect ook de netheid van het personeel en netjes afgewerkt .o
1 maand geleden | Peter, WIJSTER
Eeen en al aandacht voor de klant
In alle opzichten wordt er mee gedacht om aan de wensen van de klant te voldoen. Zeker in het voor stadium om kleuren en combinatie,s voor de volle 100% te combineren.
2 maanden geleden | Marco, Westerbork
Perfecte aftersale
Prettig contact Goed meedenkend Fijne service
2 maanden geleden | GHF, Smilde
Geweldig werk.
Prettige werksteer en heel goede uitleg hoe de zonnewering te gebruiken……zelfs tips hoe de zonnewering te’beschermen’ tegen vliegen.
2 maanden geleden | Lex Wilbers, Rotterdam
Prima werk
Vakwerk dat in alle rust wordt uitgevoerd.
2 maanden geleden | Familie van Schaik, Beilen
Kwaliteit voorop. Compleet, integer en zeer klantvriendelijk
Wij zijn meerdere keren goed en vakkundig bijgestaan in de keuzes die gemaakt moesten worden bij de inrichting van ons huis. Zowel aan de voorzijde van een opdracht als bij afhandeling. Van ons krijgt dit team een 10!
3 maanden geleden | Erica Stoer, Dwingeloo
Fijne en professionele service.
Professionele medewerkers die meedenken en netjes werken.
3 maanden geleden | Henk, Beilen
Goede ervaring
Vriendelijk personeel die je bekwaam helpt de juiste keuze te maken. Snelle levering en vakkundige montage.
4 maanden geleden | Erik, Dwingeloo
Vriendelijkheid kennis en kunde!
Vinke Beilen is een betrouwbare maar vooral kundig bedrijf die echt veel kennis heeft en luistert naar wat de klant voor ogen heeft. Zij komen met gerichte adviezen, hebben een ruime voorraad stalen en hebben oog om de juiste combinaties te maken die het geheel naar een hoger plan tillen. Ook nazorg en service stelt nooit teleur! Vriendelijke medewerkers die op locatie de uiterste zorg besteden aan een nieuw maar ook een eerder aangeschaft product.
4 maanden geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
6 maanden geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de prijs volgde terstond). Een aanbeveling is absoluut op zijn plaats!
7 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van de vloer, was niet nodig werd mij door de telefoon gezegd, had volledige garantie, stond in de boeken!!!! Vriendelijke groet Fam. Kerssies Diever.
7 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goed overleg vooraf, afspraken gemaakt hoe het zou worden opgelost. Alle hulde aan de firma Vinke hoe de situatie is opgelost. Een tevreden klant in een mooie leefomgeving is en was voor Vinke het doel en dat is gelukt.
7 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
8 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1 van de in de showroom uitgezochte exemplaren niet leverbaar was en we daarvoor in een duurdere prijsklasse terechtkwamen.
8 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
8 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
8 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
8 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
Close menu