Laat jouw interieur stralen met een uitgekiend verlichtingsplan

Een interieur zonder de juiste verlichting is als een stoel zonder rugleuning. Het mist een cruciaal onderdeel om jouw inrichting volledig tot zijn recht te laten komen. Verlichting is geregeld een ondergeschoven kindje in interieurplannen, terwijl het de finishing touch is voor ultiem woongeluk. Laat daarom met een uitgekiend verlichtingsplan jouw interieur stralen. Vinke Beilen helpt je daar graag bij!

Vinke Beilen staat voor een totale woonbeleving. Meubels, vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en accessoires; een perfect uitgebalanceerde mix zorgt voor jouw woongeluk. Ook verlichting hoort daar wat ons betreft bij. Daarom volgden twee van onze interieuradviseurs een opleiding in het samenstellen van verlichtingsplannen.

cc6b9dd3d0aa17f4dfd82879ef3dbf40f95483e6.jpg
blog-verlichting-2.jpg

Maak verlichting onderdeel van jouw interieurplan

Het verlichtingsplan kan desgewenst onderdeel uitmaken van het totale interieurplan dat we voor je uitdenken. Wij laten ons licht schijnen op alle mogelijkheden voor jouw woning. Denk aan stijlvolle inbouwverlichting, statige staanders en sfeervolle hang- of wandlampen. We bekijken op welke plekken in jouw interieur licht een waardevolle bijdrage kan leveren aan een sfeervolle styling.

Dit leggen we gedetailleerd vast in verlichtingsplan op maat, dat we vervolgens ook voor jou kunnen realiseren. Dat doen we in samenwerking met onze topleveranciers, zoals Maretti Lighting, Hollands Licht en Wever & Ducre. Laat je dat liever doen door jouw eigen installateur? Ook dat is prima!

Begin op tijd met het nadenken over verlichting

Sta je aan de vooravond van de nieuw- of verbouw van jouw woning in (de omgeving van) Beilen? En wil je ook aan de slag met een nieuwe inrichting? Laat dan op tijd een interieur- en verlichtingsplan maken. Wanneer de bouw eenmaal is begonnen, heb je veel minder vrijheid om jouw droominterieur te realiseren. Laat ons daarom op tijd meedenken, zodat je met rust in het hoofd het bouwproces in kan.

Met weinig inspanning toch veel verandering

Tot slot nog een verlichtende tip! Iedere woning heeft wel een ‘dood hoekje’, waar je maar niet de sfeer krijgt die je in gedachten hebt. Wat je ook probeert. Wist je dat een juiste toepassing van verlichting vaak wonderen doet? Het is een makkelijke manier om met weinig inspanning een aanzienlijke sfeerverandering te realiseren. Creëer een gezellig lees-, praat- of relaxhoekje, waar je je helemaal thuis voelt!

Laat jouw interieur stralen

Mogen wij ons licht laten schijnen op jouw interieur? Onze adviseurs helpen je graag bij het realiseren van jouw droominterieur, inclusief een goed uitgedacht lichtplan. Bezoek onze winkel in Beilen om de mogelijkheden te bespreken. Daar kun je ook met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning!

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu