Wees voorbereid deze zomer met horren

nr1.jpg

Het is zomer! En dat betekent dat de ramen weer wijd open kunnen. Niet alleen wij genieten van het opwarmende weer, ook insecten voelen de stijgende temperaturen en komen maar al te graag weer tevoorschijn. Wespen, vliegen, bijen en last but not least muggen lijken uit het niets weer actief. Vliegen jagen op het eten dat nog op je bord ligt en muggen houden je uit je slaap of prikken je lek. Tijd voor een hor!

nr-2.jpg

Waarom we deze zomer kiezen voor een hor

Eén van de grootste ergernissen in de zomer is het zoemen van muggen. Hoeveel middeltjes en methodes er ook zijn om insecten buitenshuis te houden, met horren zit je eigenlijk altijd goed. Je maakt als het ware een beschermpoort tegen insecten. De structuur van een hor is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste beestjes er niet doorheen kunnen komen. Zo kun je tijdens de zomerse dagen rustig genieten van frisse lucht in huis, want met een hor kun je een raam open en dicht doen zoals je gewend bent, vooral als je kiest voor een inzetrolhor die je met klemveren op het raam bevestigd zodat je niet hoeft te schroeven.

nr-3.jpg

Een hor voor je deur

Hoor je bij de tuinliefhebbers die met mooi weer van hun terras of tuin het liefst een verlengstuk van de woning maken? Dan is een hordeur voor je terrasdeur of schuifpui de oplossing. Er zijn verschillende types beschikbaar, zoals een schuifhordeur, een rolhordeur of een hor voor openslaande deuren. Ontdek welke hor bij jouw wensen past! De horren worden net als onze zonwering altijd op maat gemaakt.

Horren tegen hooikoorts

Wist je dat horren ook pollen kunnen tegenhouden? Lig je in de lente alleen maar met dikke rode ogen en een snotneus in bed? Dan merk je al snel het effect van een goede hor. De fijne gaatjes in dit gaas houdt namelijk stuifmeel tegen. Zo komen de pollen die de allergie aanwakkeren niet in huis. Door te kiezen voor Poll-tex® gaas wordt 90% van alle pollen uit de lucht gefilterd en word je tegelijkertijd beschermd tegen muggen.

nr-4.jpg

Wat kun je nog meer doen tegen ongedierte?

De keuken is de plek waar voedsel wordt klaargemaakt en waar ongedierte kan genieten van een gratis buffet wanneer de deuren en ramen open staan. Zorg daarom dat je zoetigheid altijd opruimt, leeg de afvalbakken dagelijks, laat de vaat geen nachtje op het aanrecht staan en maak gebruik van luchtdichte voedselcontainers voor het bewaren van voedsel. En wist je dat vliegen helemaal niet van de geur van knoflook houden? Kook je deze eerst en leg je de knoflook op een schoteltje neer, dan maken de vliegen hopelijk rechtsomkeert. Iets vriendelijker voor onze neuzen is de geur van basilicum of lavendel, waar de vlieg ook niet van houdt. Heb je veel last van muggen? Muggen zijn geen al te beste vliegers, ze houden niet van sterke windstromen. Zet daarom een ventilator aan om ze uit een ruimte te drijven.

 

nr-5.jpg

​​​​​​​

Ontdek het uitgebreide assortiment aan horren

In onze collectie horren van NL Label en Luxaflex® heb je de keuze uit verschillende soorten horren: een vaste hor, een scharnierende hor of een rolhor. Deze zijn zelfs al te plaatsen zonder te boren in je kozijnen. Ook voor schuifpuien, schuifdeuren, serres en erkers zijn er passende horren. Zo heb je keuze uit verschillende soorten gaas in diverse kleuren, dessins en structuren. Wij kunnen je niet alleen adviseren over een nieuwe hor, maar komen deze ook bij je thuis inmeten en monteren. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu