Hoe shutters voor een sfeervolle uitstraling én perfecte lichtinval zorgen

luxaflex-shutters-07.jpg

De zomer staat alweer voor de deur te trappelen. Een periode waarin je de zonwering in je huis goed voor elkaar wilt hebben, ook om warmte zoveel mogelijk buiten te houden. Wist je dat je met shutters niet alleen de perfecte lichtinval op ieder moment van de dag creëert, maar ook een warme en sfeervolle uitstraling toevoegt aan je interieur? Vinke Beilen helpt je als ‘Luxaflex Shutter-dealer van het jaar’ graag met advies, inmeting én montage op maat!

De voordelen van shutters

Luxaflex heeft shutters in vele prachtige uitvoeringen, met zowel geverfde als gebeitste afwerkingen. Deze duurzame, isolerende of juist warmte werende raamdecoratie kent vele voordelen en is geschikt voor verschillende interieurstijlen; van een landelijke stijl tot hotel chique. Naast de stijlvolle uitstraling en perfect in te regelen lichtinval (ook volledige verduistering is mogelijk) creëer je in een handomdraai veel privacy. Maar shutters kun je ook volledig (of half) openen, waardoor je vrij zicht naar buiten creëert. De flexibiliteit is dus groot!

Wanneer wel en wanneer niet?

Shutters zijn verder geschikt voor ieder type raam, ook als het om bijzondere vormen of draai-kiepramen gaat. Ze worden namelijk op maat gemaakt en door onze vakmensen nauwkeurig geplaatst. Toch kijken we altijd eerst naar de specifieke situatie om te bepalen of shutters de juiste keuze zijn als raamdecoratie. Het kan namelijk voorkomen dat door de maximale breedte van een paneel in combinatie met de grootte van je raam de keuze voor twee kleinere uitvoeringen gemaakt moet worden. Dit kan echter een te druk effect creëren.

Ook adviseren we ze meestal niet in donkere ruimten. De relatief grote hoeveelheid hout voor het raam kan het licht weghalen dat een donkere kamer juist zo hard nodig heeft. In lichtere kamers komen shutters juist perfect tot hun recht en kunnen ze een waardevolle aanvulling vormen op je interieur. Helemaal als jouw ramen tot de vloer reiken. Een mooie optie is dan om de shutters in een railsysteem te plaatsen, waarin ze gescharnierd open en dicht kunnen.

luxaflex-shutters-39.jpg

Luxaflex Shutter-dealer van het jaar

Vinke Beilen is trots op de titel ‘Luxaflex Shutter-dealer van het jaar ‘20/’21’. “Vakmanschap, kennis, een ‘timmermansoog’ én gevoel voor interieur en styling: het adviseren over, verkopen en plaatsen van Shutters vergt nogal wat aandacht en kennis”, zegt Luxaflex daarover. “Vinke Beilen biedt dat allemaal. Door de eigen meet- en montagedienst, toewijding en passie en meerdere stylistes die voor de juiste keuze in raambekleding zorgen, laat dit familiebedrijf de productlijn shutters van Luxaflex extra schitteren. Daarom verdient men deze titel!”

luxaflex-shutters-13.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij laten ook jouw interieur graag extra schitteren met shutters van Luxaflex. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden, in onze showroom in Beilen. Onze creatieve interieuradviseurs staan voor je klaar om je er alles over te vertellen en kijken daarbij ook naar het totaalplaatje van jouw interieur.

 

 

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu