Dit is de trendkleur voor 2023

1--limm.jpg

Elk jaar rond deze tijd wordt er door bekende verfmerken ‘de trendkleur van het jaar’ uitgeroepen. Deze kleuren worden vertaald naar wereldwijde inzichten die passen bij de stemming van dat moment. Eén van de belangrijke trendkleuren die we onder de aandacht brengen is de Flexa kleur van het jaar 2023: de kleur Wild Wonder. Een positieve en natuurlijke geeltoon die de ‘wonderen van de natuur’ benadrukt. Rondom deze kleur van het jaar zijn er vier aanvullende paletten samengesteld, genaamd Lush, Buzz, Raw en Flow. Elk palet heeft zijn eigen verhaal, met de natuur als inspiratie. We inspireren je graag over het toepassen van de kleuren in je interieur!

Wild Wonder is natuurlijk, zonnig warm en vooral positief. De kleur is geïnspireerd op tarwe en heeft een kleine, groene ondertoon. Je kunt hem op alle muren gebruiken voor een rustig en luxe resultaat. Haal ook de natuur in huis:

Een zachte uitstraling in de keuken met Wild Wonder

Het verlangen van de mens om naar buiten te gaan en zich te verbinden met de natuur, lijkt intussen ingeburgerd. Hieruit is het Lush-palet ontstaan. De tien kleuren uit het palet worden beschouwd als subtiel, rustgevend en sereen. Of het nu gaat om gezonder leven, het behoud van het milieu of biologisch eten; groen is een centraal onderdeel van onze levensstijl geworden. De keuken is daarom de ideale plek om dit kleurpalet voor 2023 toe te passen! De combinatie van de kleuren zachtgroen en Wild Wonder zorgen voor warmte en zachtheid in jouw keuken. In combinatie met hout, marmer en andere natuurlijke materialen komt de Flexa kleur van het jaar 2023 prachtig en subtiel tot leven.

3--jt1j.jpg

Een vrolijke woonkamer met de Flexa kleur Wild Wonder

Ga in je woonkamer voor een gedurfd en vrolijk design door kleuren te combineren uit het Buzz-palet. Dit palet is geïnspireerd door de biodiversiteit van een veld met wilde bloemen, grassen, vlinders en bijen. Een kleurenpalet wat energie geeft, harmonie uitstraalt en erg geschikt is voor ruimtes waar je gasten ontvangt en samenkomt. Hier word je vrolijk van! De tinten zijn perfect voor het maken van krachtige kleurstatements en om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Combineer Wild Wonder met een vrolijke kleur of lijn op de muur om deze nog meer te accentueren. Daarnaast is de Flexa kleur van het jaar 2023 perfect te combineren met andere woontrends van 2023, waaronder rustige organische vormen. De ronde vormen, geïnspireerd op de glooiing van heuvels en van stenen, geven je interieur een zacht en speels karakter. Een mooie eenheid, waarin alles op zijn plek valt.

2--vmnn.jpg

Een warme uitstraling in de slaapkamer

Creëer een knusse en comfortabele slaapkamer met het Raw-palet, bestaande uit tinten met een zachte en warme uitstraling. De kleuren zijn geïnspireerd op grondstoffen uit de natuur. Denk hierbij aan stro, tarwe en houtkleurig bruin. Door de trendkleur van het jaar 2023 te combineren met subtiele kleuren als lichtbruin, blauw of zachtroze krijg je een mooi en zonnig effect. Daarnaast lenen de kleuren zich perfect om de muur in kleurvlakken te verdelen voor wat meer diepte.

4--7ocb.jpg

Een rustgevende uitstraling in de kinderkamer

In het Flow-palet draait alles om het creëren van balans. Iets wat goed samengaat bij het inrichten van de kinderkamer. Het palet is geïnspireerd op het ritme van de aarde en de golven van de natuur. Zachte tinten die hierin terugkomen zijn schelproze, kiezelgrijs en zeeblauw. Perfect om te combineren met de Flexa kleur van het jaar 2023, Wild Wonder. Door de neutrale tinten uit het Flow-palet lijkt het alsof de kamer ruimer aanvoelt. Tinten die perfect te combineren zijn met natuurlijk licht, ongeacht het tijdstip van de dag. De Flexa kleur van het jaar 2022, Bright Skies, vult de kleur van 2023 perfect aan.

5--9uof.jpgWat ons betreft past de Flexa trendkleur voor 2023 perfect bij de huidige woontrends. We verlangen nog steeds naar rust, ruimte en een comfortabel thuis. De kleur is ideaal te combineren met de juiste vloer- wand- en raamdecoratie. Of je nu een wat uitgesprokener stijl zoekt of de rust in huis. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk interieuradvies, we stellen graag samen jouw ideale palet samen!

6--vrkw.jpgBeelden: Flexa kleur van het jaar 2023

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu