De verrassende interieurcombinaties van een binnenhuisadviseur

Thuiskomen bij jezelf. Dat is het doel van ons persoonlijke interieuradvies. Een huis waarin jij je goed voelt! Het relaxte, warme gevoel van een fijn hotel bijvoorbeeld, maar dan bij je thuis. Onze interieuradviseurs inspireren klanten dagelijks met verrassende interieurs. Niets is leuker dan samenhang brengen in een combinatie van verschillende kleuren, stijlen materialen om er samen echt jouw interieur van te maken. In deze blog nemen we je graag mee naar een aantal inspirerende interieurs en stijlkeuzes!

 

bha-2021-q3-eetkamer.jpg
bha-2021-q3-zithoek-8-bijgesneden.jpg

Het behouden van kleursynergie in jouw interieur

Een muurbreed behang met kleurrijke print gedurfd? Alleen op het behang afgaande wel ja. Maar laat je de verschillende kleuren uit het behang terugkomen in de meubels en accessoires, dan werken de kleuren samen. Bij veel kleur denk je al snel aan overdaad. Niets is minder waar bewijst dit interieur wel. Houd het bij maximaal drie verschillende kleuren of kleuren uit hetzelfde kleurenpalet om zo eenheid te bewaren. De kleuren versterken elkaar juist op deze manier! Denk daarbij van groot (de muur) naar klein. Je zult zien dat alles op zijn plek valt en als één rustig geheel oogt. Zo behoud je altijd synergie in het mixen van kleuren, hoe bont je het ook maakt.

Mixen en matchen met vormen en materialen

Naast het combineren van verschillende kleuren, verrassen we ook graag met een combinatie van verschillende materialen. Het combineren van verschillende materialen geeft een interieur warmte. Ook als je kiest voor materialen in basic of gelijkgestelde kleuren. Breng een spanningsveld aan door verschillende vormen met elkaar te combineren. Rechte lijnen met ronde vormen. Hard versus zacht. Een reliëf geeft net wat meer spanning en glanzende materialen zorgen voor diepte. Zo kun je mixen en matchen tot je de juiste combinatie materialen hebt gevonden!

Een verrassend en persoonlijk interieur door het combineren van stijlen

Een verrassend interieur creëer je ook door aan de slag te gaan met het mixen van stijlen. Kijk hierbij naar de overeenkomsten. Roze past bij een romantische stijl, maar ook in een fris Scandinavisch of warm interieur. En wit is in strakke, glanzende meubels modern, maar geven ronde vormen en aaibare materialen een warme look. Door de synergie tussen de kleuren en materialen te zoeken, combineer je verschillende stijlen die je mooi vindt. Zo geef je jouw interieur meteen een persoonlijke touch.

 

bha-2021-q3-woonkamer-9.jpg
3b8eceb80f3cbfe235abbd4826d2f21fa1c8cf96.jpg

Onze interieuradviseurs doen niets liever dan klanten helpen bij het neerzetten van verrassende interieurs. We gaan ook graag voor jou aan de slag! Kom eens langs of maak een afspraak. Liever eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Lees dan ons nieuwste Style magazine. Hierin vertellen we je alles over het creëren van een interieur met een echt wauw-effect!

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu