30-jarig jubileum: Vinke viert feest! Vier je mee?

Vinke Beilen bestaat 30 jaar. Reden voor een feest! Daarom pakken we vanaf donderdag 31 maart 30 dagen lang uit met verrassende traktaties aan onze klanten. Houd de hele maand april onze social media-kanalen in de gaten, waar we alle acties met je delen. Zo mis je niets en maken we er sámen een prachtig jubileumfeest van.

2022-03-vinke-beilen-groepsfoto-2.jpg

Wie jarig is, trakteert. En dat gaan we de komende tijd uitgebreid doen. Om 30 jaar Vinke Beilen te vieren, verloten we onder onze klanten 30 m2 PVC van topmerken Therdex én Montinique. Maar ook meerdere dinercheques en cadeaubonnen voor stylingsproducten. Daarnaast hebben we de hele maand door verschillende acties, zoals 50% korting op een tweede hor, gratis LED-verlichting bij de aanschaf van een kast op maat, een gratis dienblad van Meubitrend bij de aanschaf van een bank én 30% korting op elk tweede product van Luxaflex. Al onze acties delen we de komende maand op Facebook en Instagram.

Premium adviespakket cadeau

Maar er is meer! Zo geven we deze maand ons premium adviespakket ter waarde van €795,- cadeau. Wie gun jij dit? Laat het ons weten onder het bericht dat we hierover in april plaatsen op Facebook en Instagram. Onder alle getagde mensen verloten wij ons adviespakket. Zelf maak je daarbij ook kans op een mooie prijs, namelijk een stylingsbon ter waarde van €50,-. Kortom: Vinke viert feest! Vier je mee?

Terugblik op 30 jaar Vinke Beilen

Ons jubileum vormt daarnaast ook een uitstekende gelegenheid voor een terugblik. Om te kijken hoe Vinke Beilen ooit begon, welke ontwikkeling we in 30 jaar doormaakten en waar we anno 2022 staan. Die geschiedenis gaat terug tot 31 maart 1992, toen onze (schoon)ouders hun Tapijtvoordeel-winkel startten in Beilen. Deze naam sloot echter al snel niet meer aan bij het steeds breder wordende assortiment én de service die ze boden. Want ook toen al lag een gedegen advies ten grondslag aan alles wat we deden.

vinke-beilen-uit-het-archief-1--4o8h.jpg

Overname door Gert-Jan en Karin

Een ander sleutelmoment in onze historie vond plaats in 1998. Gert-Jan en Karin namen de winkel over van hun (schoon)ouders, waarna deze verderging onder de naam Vinke Tapijt & Gordijn. Ons team, interieuradvies en diensten groeiden in de loop der jaren steeds verder. Totdat we in 2010 letterlijk uit ons jasje waren gegroeid en onze intrek namen in een stijlvol nieuw onderkomen aan de Dambroeken 2. Ook onze naam wijzigde in Vinke Beilen.

De afgelopen 12 jaar optimaliseerden we onze diensten en aanbod nóg verder. Tot de winkel die we tegenwoordig zijn, waar we iedere dag opnieuw woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken en woongeluk bieden.

Volg je ons al op social media?

In april gaan we op onze social media-kanalen uitgebreider in op de rijke geschiedenis van Vinke Beilen. Ook vind je daar onze vele jubileumtraktaties. Volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen. Daarnaast zien we je natuurlijk graag in onze winkel, waar onze interieuradviseurs voor je klaarstaan om jouw droominterieur te realiseren.

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
1 dag geleden | Jolanda, Bovensmilde
prima service
Vriendelijk en kundig advies in de winkel en keurige montage thuis.
1 week geleden | Elsbeth, Zuidwolde
Uitstekend.
Goed advies, alles netjes geregeld. Uitstekende vakmensen die alles ook netjes hebben achtergelaten. Heel tevreden.
1 week geleden | Margje, Hijken
Heel erg tevreden.
Vloerbedekking ligt er strak in, ook moeilijke hoekjes. Gordijn opgehangen, het ziet er prachtig uit.
1 maand geleden | Laurens, Beilen
betrouwbaar en kwaliteit.
In al die jaren zeer kundig geïnformeerd op 'n gezellige manier! Hoge kwaliteit en je kunt van ze er op aan.
1 maand geleden | Janny, Smilde
Uitstekend
Net de nieuwe gordijnen,alles perfect ook de netheid van het personeel en netjes afgewerkt .o
1 maand geleden | Peter, WIJSTER
Eeen en al aandacht voor de klant
In alle opzichten wordt er mee gedacht om aan de wensen van de klant te voldoen. Zeker in het voor stadium om kleuren en combinatie,s voor de volle 100% te combineren.
1 maand geleden | Marco, Westerbork
Perfecte aftersale
Prettig contact Goed meedenkend Fijne service
2 maanden geleden | GHF, Smilde
Geweldig werk.
Prettige werksteer en heel goede uitleg hoe de zonnewering te gebruiken……zelfs tips hoe de zonnewering te’beschermen’ tegen vliegen.
2 maanden geleden | Lex Wilbers, Rotterdam
Prima werk
Vakwerk dat in alle rust wordt uitgevoerd.
2 maanden geleden | Familie van Schaik, Beilen
Kwaliteit voorop. Compleet, integer en zeer klantvriendelijk
Wij zijn meerdere keren goed en vakkundig bijgestaan in de keuzes die gemaakt moesten worden bij de inrichting van ons huis. Zowel aan de voorzijde van een opdracht als bij afhandeling. Van ons krijgt dit team een 10!
3 maanden geleden | Erica Stoer, Dwingeloo
Fijne en professionele service.
Professionele medewerkers die meedenken en netjes werken.
3 maanden geleden | Henk, Beilen
Goede ervaring
Vriendelijk personeel die je bekwaam helpt de juiste keuze te maken. Snelle levering en vakkundige montage.
4 maanden geleden | Erik, Dwingeloo
Vriendelijkheid kennis en kunde!
Vinke Beilen is een betrouwbare maar vooral kundig bedrijf die echt veel kennis heeft en luistert naar wat de klant voor ogen heeft. Zij komen met gerichte adviezen, hebben een ruime voorraad stalen en hebben oog om de juiste combinaties te maken die het geheel naar een hoger plan tillen. Ook nazorg en service stelt nooit teleur! Vriendelijke medewerkers die op locatie de uiterste zorg besteden aan een nieuw maar ook een eerder aangeschaft product.
4 maanden geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
6 maanden geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de prijs volgde terstond). Een aanbeveling is absoluut op zijn plaats!
7 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van de vloer, was niet nodig werd mij door de telefoon gezegd, had volledige garantie, stond in de boeken!!!! Vriendelijke groet Fam. Kerssies Diever.
7 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goed overleg vooraf, afspraken gemaakt hoe het zou worden opgelost. Alle hulde aan de firma Vinke hoe de situatie is opgelost. Een tevreden klant in een mooie leefomgeving is en was voor Vinke het doel en dat is gelukt.
7 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
8 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1 van de in de showroom uitgezochte exemplaren niet leverbaar was en we daarvoor in een duurdere prijsklasse terechtkwamen.
8 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
8 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
8 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
8 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
Close menu