Specialist in gordijnen voor regio Hoogeveen, Assen en Emmen    

Welke raamdecoratie kies je voor jouw droominterieur? De mogelijkheden zijn haast oneindig. Met gordijnen creëer je een sfeervol, gezellig en warm interieur. Met een fijne akoestiek en de gewenste hoeveelheid privacy. Denk aan verduisterende overgordijnen, lichte vitrage of luchtige inbetweens. Benieuwd welke oplossingen het beste aansluiten bij jouw wensen en smaak? Breng een bezoek aan Vinke Beilen; de specialist in gordijnen voor o.a. regio Hoogeveen, Assen en Emmen.

gordijnen-in-between-emmen-assen-hoogeveen.jpg

Kom in contact voor gordijnadvies op maat!

Gordijnen maken je huis af

Gordijnen kunnen het ontbrekende puzzelstukje vormen voor een woning die helemaal ‘af’ voelt. De juiste combinatie van alle aanwezige interieurelementen is daarbij cruciaal. Bij Vinke Beilen adviseren we je graag over dat kloppende totaalplaatje; of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Woon je in de regio van Hoogeveen, Assen, Emmen of daarbuiten? Bezoek onze showroom om je te laten inspireren.

Wat zijn de voordelen van gordijn?

  1. Gordijnen bieden je woning veel sfeer, geborgenheid en warmte. Laatstgenoemde voordeel bedoelen we zowel figuurlijk als letterlijk, gezien de gezellige uitstraling én isolerende functie van gordijnen. Zo houd je jouw woning in de winter lekker warm en bespaar je energie. Terwijl je in de zomer de warmte van buiten weert.
     
  2. Ook qua akoestiek zit je met gordijnen helemaal goed. Ze hebben namelijk de fijne eigenschap dat ze geluid absorberen en dempen. Het effect? Meer rust aan je oren, doordat geluid in je woning veel minder heen en weer kaatst tussen wanden. Ook lawaai van buiten krijgt minder kans om naar binnen te dringen.
     
  3. Met gordijnen zorg je op ieder moment van de dag voor de perfecte hoeveelheid licht en privacy. Daarbij is de keuze reuze: van licht doorlatende vitrages en inbetweens tot verduisterende gordijnen.
Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden

Kies het juiste type gordijn voor jouw interieur

Je ziet het, gordijnen bieden veel voordelen. Maar welk soort gordijn past nu het beste in jouw interieur? Dat hangt helemaal af van jouw specifieke situatie en wensen. Wil je bijvoorbeeld gordijnen die aan de ene kant privacy bieden, maar ook (veel) licht doorlaten? Kies dan voor vitrage of inbetweens. Hierdoor kun je nog steeds naar buiten kijken, maar andersom is haast onmogelijk.

Met (verduisterende) overgordijnen kies je voor optimale privacy en verduistering. Maar je kunt deze natuurlijk ook prima combineren met vitrage of inbetweens, zodat je het beste van twee werelden hebt.

​​​​gordijnen-emmen-assen-hoogeveen.jpg

Welke plooi kies ik voor mijn gordijnen?

Hierboven las je al over de vele mogelijkheden en voordelen van gordijnen. Maar wanneer je het soort gordijn bepaald hebt, volgt de keuze voor het type plooi. Een enkele plooi zorgt bijvoorbeeld voor een strakke, minimalistische look. Wij adviseren dit met name bij gordijnen met een dessin. Een dubbele plooi (of vlinderplooi) is perfect voor wanneer je volume en een rijkere uitstraling zoekt. Andere plooimogelijkheden zijn de triplooi, de retourplooi of waveplooi. We vertellen je er graag alles over in onze winkel. En laten je het zien. We hebben namelijk alle soorten plooien in de showroom hangen, dus kun je het verschil goed zien.

gordijnen-plooi-emmen-assen-hoogeveen.jpg

Welk ophangsysteem kies ik voor mijn gordijnen?

Het ophangsysteem lijkt misschien een bijzaak, die noodzakelijk is om jouw gordijnen op te hangen. Maar het draagt ook flink bij aan de uitstraling van het geheel. Rails of een roede; beide opties hebben hun bijzondere eigenschappen. Een rail is op een onopvallende wijze bevestigd aan het plafond en dus vooral praktisch. Een roede, verkrijgbaar in verschillende materialen, is duidelijk zichtbaar en maakt dan ook onderdeel uit van de look. Of kies voor de hoogwaardige railsystemen van Interstil. Deze maken het gordijn echt af!

Wil je ultiem bedieningsgemak? Kies dan voor een automatische en elektrische rail, die zijn werk ook doet als je op vakantie bent.

De specialist in gordijnen voor Hoogeveen, Assen en Emmen

We helpen jou graag bij het vinden van de mooiste gordijnen voor jouw interieur. Woon je in de regio van Hoogeveen, Assen, Emmen of daarbuiten? Onze interieuradviseurs heten je van harte welkom in onze winkel, waar je gratis kunt parkeren. Laat je inspireren in onze showroom, waar je vele gordijnvoorbeelden vindt en de stoffen kunt voelen en zien. We geven je een passend (totaal)advies voor jouw droominterieur!

Ik wil naar de showroom komen
Stuur mij het inspiratiemagazineInspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu