• Winteractie t/m 31 januari In warme thuissferen de koude maanden door?

Stap 1:

Bedenk hoe het knusser kan

Uzelf terugtrekken met een hete kop thee en een goed boek, met een goed glas wijn proosten op vriendschappen of met uw gezin genieten van een heerlijk avondje tv. De koude wintermaanden vormen dé periode waarin u zich het vaakst nestelt op uw bank. En het liefst ploft u neer in een knusse thuissfeer. Een plek waar u helemaal zichzelf kunt zijn en iedereen zich welkom voelt. De eerste stap op weg naar zo’n thuis zet u bij Vinke Beilen.

Stap 2:

Maak er een gezellig uitje van

Hoe creëert u nou dat gemoedelijke thuis, waarvan u elke dag uitgerust en opgeladen uw achterdeur dichttrekt? Onze interieuradviseurs bruisen van inspiratie. Al hun creativiteit wenden ze aan om voor u een unieke sfeer en beleving uit te rollen. Volledig inspelend op uw wensen. We verwelkomen u met de geur van dampende chocomel en verse appeltaart. Want wie gezelligheid belooft, moet dat zelf ook bieden.

Stap 3:

Profiteer van huiselijke kortingen

Om van uw thuis de fijnste stek van deze winter te maken, kunt van huiselijke kortingen genieten. Warme voeten en sferen; we kunnen ze u bezorgen met 50% korting op elke tweede meter (tapijt, laminaat, PVC, vinyl, gordijnen). Of met 50% korting op elk tweede product (duettes, plissés, jaloezieën, rol- en vouwgordijnen, multishades). Welk vertrek in huis u ook een eigen ziel wilt geven, we realiseren het met winteractie-producten.

Nu in de aanbieding.

Kom dus direct een kijkje nemen bij Vinke Beilen voor de nieuwe acties.

Karin, Ingrid en DeniceInterieuradviseurs

Ook dagelijks met een glimlach uw huis betreden?

Zet de eerste stap bij Vinke Beilen!


Bel ons: 0593 – 54 14 64

Mail ons: info@vinke-beilen.nl

Bezoek ons: Dambroeken 2, Beilen