Wij staan weer helemaal voor je klaar!

Vanwege de uitbraak van het coronavirus hadden we de afgelopen periode aangepaste openingstijden. Maar onze adviseurs staan gelukkig weer helemaal voor je klaar. Op de normale tijden, maar met gepaste maatregelen zodat we samen gezond blijven. Wil je ons bezoeken? Je bent van harte welkom. Wij staan weer helemaal voor je klaar!

Dé stap op weg naar een thuis


Vind je mooi wonen belangrijk? Wil je dagelijks met een glimlach jouw huis betreden? En altijd uitgerust en opgeladen de achterdeur weer achter je dicht trekken? Zet dan dé stap op weg naar jouw thuis bij Vinke Beilen. Want jou dat gevoel bezorgen, maakt ons net zo blij.

'Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden'


Droominterieur vol praktische oplossingen
We komen er ons bed voor uit om jou te verrassen met creatieve, sfeervolle en geheel bij je passende ideeën voor een unieke inrichting van jouw woning. Of om de ontworpen droominterieuren om te zetten in praktische oplossingen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad.

Creatieve geesten én technische experts
De creatieve geesten van de interieuradviseurs en de technische expertise van onze interieurinrichters vormen de ideale combinatie om je te helpen bij het creëren van een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een thuis om lief te hebben, te lachen, te delen en te vergeven.

Mensen en wensen leren kennen
We stellen geen producten ter beschikking voor de inrichting van een huis, maar een totale woonbeleving. Al onze medewerkers gaan daar heel ver in. We willen de mens achter onze klant écht leren kennen en nemen daar alle tijd voor. Met die persoonlijke aanpak maken we het mogelijk om tot in detail in te spelen op al jouw woonwensen en -behoeften.

Sfeer en beleving brengen
Alle interieurontwerpen van onze adviseurs stoelen op drie belangrijke poten. We kunnen dankzij dealerschappen met uitsluitend de allerbeste merken alle ideeën vormgeven met producten van de allerhoogste kwaliteit. En voor de finishing touch van onze creaties terugvallen op het partnerschap met dé meubelspecialisten van Drenthe en onze eigen gediplomeerde verlichting-adviseurs.

onze 7 zekerheden.

 • Altijd een luisterend oor

  Of je nu nieuwe gordijnen zoekt of toe bent aan een complete make-over van je interieur, we bieden jou een luisterend oor zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk interieuradvies.
 • Verrassend advies

  Bij ons interieuradvies houden wij niet alleen rekening met wat mooi is, maar ook met een perfect eindresultaat. We denken daarom ook aan zaken waar je zelf niet aan hebt gedacht.
 • Alleen de beste merken

  Als je een keuze hebt gemaakt dan is het wel zo fijn als je er zeker van kunt zijn dat iets ook echt goed is. Daarom werkt Jouw Binnenhuisadviseur alleen met de beste merken.
 • 100% maatwerk voor jou

  Als het om de perfecte aankleding van je interieur gaat, is eigenlijk alles maatwerk. Daarom komen we alles tot in detail opmeten en wordt elk product door op maat gemaakt.
 • Uitgebreide garanties

  Kies je voor een product van Jouw Binnenhuisadviseur, dan weet je zeker dat je niet alleen bij de aanschaf het allerbeste kiest, maar ook naderhand altijd bij ons terecht kunt.
 • Zichtbaar vakmanschap

  We bieden precies wat past bij jouw woonsituatie, of je nu kiest voor een van onze all-in services of voor een kleine aanpassing aan je interieur.
 • Afspraak is afspraak

  Bij ons geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten, geen kosten achteraf: gewoon de prijs die we met elkaar afspreken. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Woon je in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen? Dan is Vinke Beilen jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Vinke Beilen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.