VT Wonen in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen.

Vinke Beilen is de VT Wonen specialist

Vinke Beilen is de erkende interieurspecialist voor VT Wonen voor de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen. Ontdek je nieuwe huisgenoot in spe met de hartverwarmende collectie van VT Wonen. Hier worden niets dan heerlijke stoffen en materialen gebruikt. Vinke Beilen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentatie van VT Wonen, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij de inrichting van jouw interieur! Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren we jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Op zoek naar de VT Wonen collectie?

Er valt heel wat te kiezen bij Vinke Beilen

Bekijk de vele mogelijkheden met VT Wonen. Vinke Beilen biedt jou de meest uitgebreide collectie in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen.

  • Breed assortiment

    VT Wonen is een stijl om helemaal in weg te dromen. Het assortiment is breed en loopt uiteen van meubels tot verlichting en is zelfs beschikbaar voor in de slaapkamer. Laat je inspireren en kom vooral langs in onze winkel om het meest actuele aanbod te bekijken!

  • Kies voor LAZY

    Deze bank is een echt statement in huis. De bank oogt niet alleen stoer, maar ook nonchalant door de ietwat loszittende bekleding. Leuke bijkomstigheid bij deze bank is dat je de elementen zelf samen kunt stellen, je maakt er dus je eigen bank van waarin je ultiem kunt ontspannen!

  • De ideale bank

    Ben je op zoek naar een bank met bijvoorbeeld brede armleuningen, hoge poten of juist ronde vormen? Je kunt het zo gek niet bedenken of er ligt een geschikte oplossing binnen het VT Wonen assortiment voor je klaar!

Onze VT Wonen adviseur helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze!

Selecteer jouw voorkeur