Coming Lifestyle in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen

Vinke Beilen is de Coming Lifestyle specialist

Vinke Beilen is de erkende interieurspecialist voor Coming Lifestyle meubelen voor de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen. Vinke Beilen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Coming Lifestyle, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar meubels. Kies je voor Coming Lifestyle, dan kies je voor eigentijdse kwaliteit en comfort. Wij nemen jouw bewuste keuze voor Coming Lifestyle graag serieus. Daarom adviseren we je een bezoek aan onze woonwinkel of het maken van een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden!

Nieuwe meubels van Coming Lifestyle?

Er valt heel wat te kiezen bij Vinke Beilen

Bekijk de vele mogelijkheden van Coming Lifestyle. Vinke Beilen biedt jou de meest uitgebreide collecties meubels in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen

  • Prachtige meubels ontworpen en geproduceerd in Nederland

    De uitgebreide collectie meubels voor in de woonkamer van Coming Lifestyle wordt ontworpen én geproduceerd in Nederland. De meubels kenmerken zich door de eigentijdse stijl, bijvoorbeeld de bijzetters die gebruikt kunnen worden als extra zitplaats, als borreltafeltje of als leeseilandje.

  • Flexibel in uw interieur

    Coming Lifestyle biedt verschillende banken aan die zeer flexibel zijn in de opstelling. Een hocker die ook gebruikt kan worden als verlengde van de bank voor gezellig bezoek van vrienden en familie bijvoorbeeld. Ook rugkussens kunnen naar eigen smaak bijbesteld worden, het is maar net wat jij wilt.

  • Bepaald uw uitstraling

    Je bepaalt zelf in welke stof het meubel wordt uitgevoerd, en dus welke uitstraling deze heeft in jouw interieur. Ga je voor een comfortabele stof of voor klassiek leer? Wij van Vinke Beilen helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Bij jou thuis of bij ons in de...

Onze Coming Lifestyle adviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

Selecteer jouw voorkeur