16 juli, 2021

Met goed advies vallen de puzzelstukjes op hun plaats voor jouw droominterieur!

Met goed advies vallen de puzzelstukjes op hun plaats voor jouw droominterieur!


Ken je het? Je hebt de mooiste ideeën voor jouw droominterieur. In gedachten zie je het al helemaal voor je: een sfeervolle plek waar jij je volledig thuis voelt, een plek die jou rust én inspiratie biedt. Maar dan: de realisatie. Hoe zorg je dat alles in perfecte harmonie op elkaar wordt afgestemd? Welke meubels, vloer, (raam)decoratie, wandbekleding en verlichting passen in dat totaalplaatje? Met het interieuradvies van Vinke Beilen vallen alle puzzelstukjes op hun plaats! 

Inlevingsvermogen, vertrouwen, creativiteit, kennis van zaken en eerlijkheid. Bij Vinke Beilen zijn het de basisingrediënten van een goed interieuradvies. We gaan graag met jou in gesprek om tot de kern van jouw interieurwensen te komen. We zijn enorm benieuwd naar wie jij bent, wat je mooi vindt, wat juist niet en wat bij jou past. We kijken naar jouw woonsituatie. Is het bijvoorbeeld een gehorig appartement, hoe is de lichtinval, de gezinssamenstelling, rennen er huisdieren door je woning? 

Een inrichting moet in de eerste plaats natuurlijk aansluiten bij jouw woonwensen, maar de praktische uitwerking is ook erg belangrijk. Je wilt namelijk achteraf niet tegen dingen aanlopen die jouw woongenot belemmeren. Met een vooruitziende blik en eerlijk interieuradvies helpen wij dat te voorkomen.

Blog advies 2.jpeg

Door de bomen het bos zien

Met al deze input gaan wij vol energie aan de slag met het maken van een plan. We laten je door de bomen het bos zien op het gebied van interieurmogelijkheden, aansluitend bij jouw wensen en situatie. We laten alle puzzelstukjes op hun plaats vallen in een moodboard, inspiratieschets, 2D- en/of 3D-ontwerp van jouw droominterieur.

 

Denken in mogelijkheden

Daarbij denken wij in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Jouw wensen staan namelijk voorop. Ons assortiment is erg breed, waardoor een oplossing voor iedere situatie voorhanden is. Wanneer onze stoffeerders dan het uitgedachte plan tot in de puntjes hebben gerealiseerd, kan het genieten in jouw droominterieur beginnen!

Blog advies 3.jpeg

Hoe ziet een goed interieuradvies eruit?

Tot slot zetten we graag de verschillende stappen voor een interieuradvies door Vinke Beilen nog even voor je op een rij. Ons one-stop-shopping-principe in zes stappen:

1.    We inventariseren jouw woonwens
2.    We zetten jouw wensen om in een schets
3.    De schets verwerken we desgewenst tot een 3D-ontwerp
4.    We zorgen dat het interieurplan technisch klopt
5.    We meten de producten in bij jou thuis
6.    Onze monteurs stofferen jouw woning

 

Gun jezelf een goed interieuradvies op maat!

Wil ook jij volledig ontzorgd worden bij het realiseren van jouw droominterieur? Onze adviseurs staan voor je klaar om alle puzzelstukjes op hun plek te laten vallen! Bezoek onze winkel in Beilen of kijk op onze website voor meer inspiratie.