Moodboard van demaand februari: moderneelegantie

Velours is tijdloos en zijn elegantie is volgens de stylisten van Kobe ongeëvenaard in het interieurontwerp. Bij Kobe hebben velourse stoffen altijd al een speciale plek gehad. Deze maand zijn zij geïnspireerd door de gloednieuwe velours BAMA, met een grafisch patroon in een metallic poederprint. De metallic highlights gecombineerd met de glans van velours zorgen voor een moderne, chique uitstraling die een elegant tintje aan elk interieur garandeert.

Kleurenpalet

De kleuren in deze look zijn geïnspireerd op de eenvoudige aardetinten met een vleugje chic. Aardetinten zoals koel grijs op de vloer en verschillende kleurtinten van eiken krijgen een moderne elegante upgrade door het donkergroen en goud op het gordijn en de accessoires.

Kleuren combineren

Breng de kleuren van het gordijn terug in je interieuraccessoires om het kleurenpalet te accentueren. Ga voor accessoires die je persoonlijke stijl vertegenwoordigen. De Bama is beschikbaar in 5 prachtige kleuren en biedt veel mogelijkheden op het gebied van kleurencombinaties en stijlen.

Kies je eigen confectievorm

Geef een modern vleugje chic aan je interieurstijl door deze kamerhoge velours gordijnen te draperen in een wave-gordijn of op ringen. Doordat de stof kamerhoog is en het dessin subtiel, valt de Bama in alle stijlen goed.

Gratis interieuradvies

Wil je thuis aan de slag met de kleuren uit dit palet van Kobe? Wij kijken graag met je mee en helpen met het maken van de juiste kleur- of stofkeuze. Wij adviseren je graag in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies.