De nieuwecollectie vanArtelux

De nieuwe collectie van Artelux voelt zich binnen meerdere woonstijlen thuis. Er zijn drie verschillende thema’s, namelijk Basic Country, Easy Living en Modern Classic. Deze thema’s passen binnen de woonstijlen Lifestyle & Landelijk, Basic & Puur en Modern & Design. Klik op de linkjes om meer te lezen over de verschillende woonstijlen! In de onderstaande afbeeldingen vind je de drie thema's.

De collectie is met zorg samengesteld en bevat subtiele combinaties. Warme kleuren, natuurlijke materialen, dessins boordevol verrassende kleurcombinaties zoals Artelux dat als geen ander kan.

Durf te combineren met structuur en kleur

De typische stijl met een knipoog naar de natuur in zowel materiaal als dessin, blijkt succesvol. Eerder schreven we al over deze trend in de blog over natuurlijke materialen in huis. Subtiel en elegant, aaibaar en zacht, rijk en gemêleerd, structuur met aandacht; allemaal van toepassing op de nieuwe collectie. Deze stijl is verrassend kleurrijk in combinatie met rijke structuren, wat weer wordt afgewisseld met natuurlijk ingetogen en elegant. Maar nooit saai! Artelux durft te combineren. Er wordt gekozen voor krachtig en kleur, chique en charmant en een combinatie met subtiel en structuur. Dan krijg je verrassende combinaties en daarmee maakt Artelux het verschil.

Artelux brengt een drietal sterke thema’s

Het kleurenpalet rijkt van softe pastellen tot krachtig en spraakmakend. Kleuren komen uit de natuur in de breedste zin van het woord. Indigo, kerrie, olijf, kiezel en zand tinten; heel gevarieerd dus! Kleuren van nu worden zo verfraaid dat verschillende kwaliteiten elkaar versterken zowel qua materiaal als qua kleurstelling.

Met een knipoog vind je ook wat goudaccenten terug in de collectie. Prachtig te combineren met bijvoorbeeld Artelux wittinten. Dat bevestigt nog eens wat we eerder zeiden, Artelux kiest met zorg haar thema’s en geeft ze heel charmant vorm.

Ook als je behoefte hebt aan meer informatie of inspiratie ben je bij ons welkom of komen we bij jou langs voor persoonlijk, vrijblijvend advies!

Volg ons ook op Pinterest voor wooninspiratie!