Bijna op vakantie? Eris altijd iemand thuismet PowerView™

De zomervakantie komt eraan, ga je erop uit? Inbrekers houden geen vakantie. Lees daarom dit blog voordat je in de auto stapt of naar het vliegveld gaat. Met de handige oplossing van Luxaflex® is er altijd iemand thuis. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan als je weer thuis komt.

Luxaflex® PowerView™

Met het elektrische bedieningssysteem PowerView™ Motorisation van Luxaflex®, is het mogelijk om raambekleding automatisch te bedienen via een smartphone of afstandsbediening. Je kunt de raambekleding open of dicht doen met de PowerView™ App of met de stijlvolle Pebble™ afstandsbediening. Door het maken van scènes gaat de raambekleding op jouw gekozen moment volledig automatisch omhoog of omlaag. Zo kun je aanwezigheid in huis simuleren en dat is handig om ongewenst bezoek buiten de deur te houden tijdens je vakantie. De zonwering gaat dagelijks open en dicht na eenmalig instellen.

Automatische bediening

PowerView™ Motorisation kan worden bediend met één van de twee mogelijke afstandsbedieningen. De Powerview™ Pebble geeft de mogelijkheid om raambekleding automatisch te bedienen en in te stellen met één druk op de knop. De Powerview™ Scene Controller is een variant op de Pebble™ afstandsbediening en heeft een geavanceerd scherm waarop je kunt kiezen voor scenes zoals lezen, film kijken en koud of warm weer.

PowerView™ raamdecoratie is ook te bedienen met een smartphone of tablet. Deze PowerView™ app is zo geavanceerd dat raambekleding zich na eenmalig instellen automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker. Zelfs als je niet thuis bent of niet bent verbonden met internet. De PowerView™ Hub berekent de tijdstippen van zonsopkomst en zonsondergang, waardoor de raamdecoratie automatisch in beweging komt.


Ook als je wél thuis bent

Ga je niet op vakantie en blijf je lekker thuis? PowerView™ Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker, doordat het systeem jouw dagelijkse ritme volgt. Nadat je eenmalig je voorkeuren hebt aangegeven, past het systeem de stand van de raamdecoratie automatisch aan aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld wakker worden met het zonlicht op je gezicht of bij zonsondergang de koude lucht buitenhouden. Zo wordt raambekleding een onderdeel van je leven.

Ben je benieuwd naar Luxaflex® PowerView™? Kom dan langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken en je te laten adviseren: maak een afspraak.