22 juni, 2021

Zo dragen de maatwerkkasten van Allure bij aan jouw droominterieur

Zo dragen de maatwerkkasten van Allure bij aan jouw droominterieur


De stijlvolle maatwerkkasten van Allure dragen bij aan de ideale inrichting van jouw woning. Of het nu gaat om draaideurkasten, wasmachinekasten, tv-meubels, inloopkasten of schuifdeuren: het Nederlandse topmerk heeft een breed assortiment aan maatwerkoplossingen voor diverse woonstijlen en iedere woonruimte. Allure geeft ons de mogelijkheid om specifieke kastwensen perfect te blenden met jouw droominterieur

Vinke Beilen staat voor een totale woonbeleving. Kasten maken daar uiteraard een belangrijk onderdeel van uit. Dat is ook precies de reden dat wij de samenwerking aangingen met Allure. Dit topmerk stelt ons in staat om verrassende ideeën voor jouw interieur perfect vorm te geven. Waarbij design en praktische voordelen hand in hand gaan. Ben je enkel op zoek naar een passende kastoplossing in jouw al bestaande interieur? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Blog Allure 1.jpeg

Hoe stellen wij jouw droomkast samen?

Als officiële Allure-dealer zijn onze lijntjes met dit bedrijf kort. Wij stellen jouw ideale kast in een handomdraai digitaal samen en verwerken deze in een realistisch 3D-ontwerp. Daarbij heb je ruime keuze uit verschillende stijlen, kleuren en accessoires. Van ingebouwde verlichting tot wijnkoelers! Iedere gewenste indeling is te modelleren. Het geheel wordt afgesloten met schuif- of draaideuren, afgestemd op de beschikbare ruimte.

Blog Allure  2.jpeg

Vakkundig ingebouwd door Allure

Ben je benieuwd hoe dit meubel zich verhoudt tot de rest van jouw nieuwe interieur? Wij kunnen het ontwerp naadloos plaatsen in onze 3D-tekening van jouw droominrichting. Zo maken we het totaalplaatje compleet! Wanneer je een definitieve keuze hebt gemaakt, komen de specialisten van Allure langs voor een nauwkeurige opmeting en het vakkundig inbouwen van jouw nieuwe kast(en). Zo word je van advies tot realisatie helemaal ontzorgd.

Blog Allure 3.jpeg

Neem een kijkje in onze showroom

Wil je de kasten van Allure met eigen ogen bekijken? Dat kan! In de showroom van Vinke Beilen staan nu verschillende uitvoeringen, zoals een uitgebreide kledingkast, een bijkeukenkast en een zwevend tv-meubel van Allure-label GAAF!. Je bent van harte welkom! Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden in jouw woning.

Blog Allure  4.jpeg