21 mei, 2021

Houd met Luxaflex-horren insecten buiten de deur (of het raam)

Houd met Luxaflex-horren insecten buiten de deur (of het raam)


De lente is in volle gang en de zomer staat al voor de deur te trappelen. Het mooiere weer brengt echter ook een nadeel met zich mee: ongedierte. Een perfect moment dus om na te denken over een milieuvriendelijke manier om insecten maar óók pollen buiten jouw huis te houden. De horren van Luxaflex bieden voor iedere thuissituatie de juiste oplossing. Vinke Beilen denkt graag met je mee over een oplossing op maat!

Insecten zijn onmisbaar voor het ecosysteem op aarde. Daarom zien we ze het liefst buiten in de natuur, in plaats van binnen in onze woning. Niets is vervelender dan zoemende of - in het ergste geval - stekende beesten die jouw woongenot flink op de proef stellen. En wist je dat muggenpoep jouw raamdecoratie aantast? Daarom staat de maand mei in het teken van de horren van Luxaflex. Zodat je ook écht van het mooie weer kunt genieten

Kies voor de raamhorren van Luxaflex

Luxaflex biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van horren. Grote schuifpuien, openslaande deuren, kunststof of aluminium raamkozijnen (waar je niet in kunt boren): voor iedere situatie, hoe afwijkend ook, heeft het merk de juiste oplossing. Voor ramen is bijvoorbeeld Luxaflex Rafinna ideaal. Helemaal voor wie niet over de langste benen beschikt. Deze unieke plisséhor open en sluit je namelijk niet van boven naar onder, maar van links naar rechts. Daar komt bij dat de inbouwdiepte minimaal is.

thumbnail_Foto3.jpg

Kies voor de deurhorren van Luxaflex

Op het gebied van deuren is Luxaflex Volare een uitkomst. Ook deze plisséhordeur heeft als grote voordeel zijn minimale inbouwdiepte. Daarom kan deze in iedere situatie aan de binnenzijde van deuren geplaatst worden. Met Volare kies je dus voor een subtiele, praktische en tegelijkertijd strakke horoplossing.

thumbnail_Foto2.jpg

Zo helpt Luxaflex jouw hooikoorts bestrijden

Heb je last van hooikoorts? Bezorgen pollen je jaarlijks ontelbare niesbuien en jeukerige traanogen? Ook daarvoor heeft Luxaflex een passende oplossing, namelijk Poll-tex. Dit is een speciaal horgaas, dat frisse lucht jouw woning binnenlaat, maar insecten én pollen tegenhoudt.

 

Profiteer van 15 procent korting

Overtuigd van de horoplossingen die Luxaflex biedt? In de maand mei ontvang je bij ons, als Gallery Dealer van dit topmerk, 15 procent korting op alle Luxaflex-horren. Breng een bezoek aan onze winkel in Beilen en ontdek de vele mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je graag bij het vinden van dé perfecte deur- of raamhorren voor jouw woning!