Al 25 jaar dé interieurspecialist in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen!

Vinke Beilen, dé woonwinkel in de regio Beilen, Assen en Hoogeveen voor al meer dan 25 jaar! Nog steeds genieten wij elke dag van ons vak in onze prachtige winkel waar inspiratie en design hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk om elke klant te helpen met het maken van een juiste keuze uit ons aanbod. Klanten geven wel eens aan dat het aanbod zo groot is, dat klopt! Maar de kracht van Vinke Beilen is dat we jou helpen met elke woonwens op het gebied van vloer, wand, raam en inrichting.

Al ruim een kwart eeuw houden we ons bezig met het regelen van elke wens en vraag en dat doen we zeer nauwkeurig. Doen waar je voor staat en waarmaken wat je belooft, dat is voor ons geen regel maar een feit! Al jarenlang focussen wij ons op het creëren van woonstijlen, het verwezenlijken van dromen, het maken van keuzes, het uit handen nemen van zorgen en werk en het besparen van geld. Met al die zaken zijn we elke dag weer bezig, we gaan daarin heel ver!

We laten in de winkel graag zien wat we allemaal voor jou kunnen betekenen, geloof ons als we zeggen dat we met onze advies heel ver kunnen gaan!

We vieren dit jaar ons 5e lustrum!

Vinke Beilen bestaat dit jaar 25 jaar. Een lustrum wat we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. In die 25 jaar is er veel veranderd. Trends zijn anders dan toen we begonnen. Technieken zijn veranderd en verbeterd, waardoor er nog meer mogelijk is met alle mooie producten die we tot onze beschikking hebben. Denk aan de opkomst van PVC-vloeren, maar ook aan domotica, waarmee het mogelijk is om op afstand je zonwering te bedienen.

Ook ons assortiment is in de jaren steeds verder uitgebreid. Zo hebben we onlangs nog onze showroom helemaal verbouwd en ook hebben we meubelen toegevoegd aan het assortiment. Dit geeft ons nog meer de kans om een totaaladvies voor het interieur te geven.

Vinke Beilen is Luxaflex Gallery Shop

Met trots mag Vinke Beilen zich de enige Luxaflex Gallery dealer van Drenthe noemen. Een keuze van Luxaflex die nog maar eens aantoont dat wij hét adres zijn voor Luxaflex producten. Dat de keuze op ons is gevallen, is natuurlijk iets waar wij als Vinke Beilen ook heel trots op zijn! Als Gallery dealer hebben wij het hele assortiment van Luxaflex tot onze beschikking. En in onze speciale Gallery shop zíe je niet alleen de producten, maar kan je ze ook direct uitproberen.

Ook de modernste technieken zijn in de Gallery Shop uit te proberen. Zo kan je het gemak van elektrische bediening van je zonwering zelf ervaren en zie je wat de mogelijkheden zijn bij het ruime assortiment wat Luxaflex rijk is.