Bezoek ons op 28, 29 en 30 januari op de beurs Bouwplan in de TT Hal Assen

In 1 uur helpen wij u aan het interieur of de oplossing waar u al die tijd al naar op zoek bent.

Schrijf u in

Op de beurs Bouwplan in de TT Hal in Assen kunt u zich inschrijven voor een uur gratis interieuradvies bij u thuis of ter plekke interieuradvies inwinnen als u zich aanmeld via onderstaande link. De interieurcoaches Karin, Inge en Ingrid gaan graag vrijblijvend met u om tafel om u te helpen dat interieur te creëren dat u al een hele tijd voor ogen hebt. Ideaal als u net een woning hebt gekocht, uitgekeken bent op uw huidige interieur, een ruimte opnieuw wilt inrichten of toe bent aan iets nieuws omdat de kinderen het huis uit zijn. Maar ook als u alleen iets nieuws én meteen de beste keus wilt voor op de vloer, voor het raam of op de wand loodsen de interieurcoaches van Vinke Beilen u graag door het woud aan mogelijkheden.

Beursaanbieding: Gratis Restyle-waardebon t.w.v. 250,00 na afloop van 1 uur gratis interieuradvies op de beurs Bouwplan of na de beurs bij u thuis (voor 1 uur gratis interieuradvies bij u thuis kunt u zich opgeven in onze stand).

De gratis Restyle-waardebon ontvangt u ook na afloop van een interieuradvies van de bekende TV-stylist Willem-Hans Beens.


Schrijf u in

Schrijf u in voor een interieuradvies tijdens de beurs

 •  
  Daarom Vinke als Interieurcoach

  Eindelijk die nieuwe gordijnen?

  Herkent u het? Ooit gordijnen gekocht waarvan u na verloop van tijd spijt kreeg? Omdat ze niet exact op maat waren gemaakt, de kwaliteit toch tegenviel, ze te weinig of juist teveel licht en zon doorlieten of gewoon niet passen bij de woonsfeer die u wilt? Of iets soortgelijks wat betreft vloer, wandbekleding of buitenzonwering? Voor de beste koop is uitgebreide productkennis nodig en het vermogen om kleuren en materialen te kunnen combineren. Daarom vinke.mijninterieurcoach.nl als u tijd en geld wilt besparen én geen concessies wilt doen aan woonsfeer, woongenot en woongemak.

   
 •  
  Daarom Vinke als Interieurcoach

  Nu de kinderen klein of juist het huis uit zijn

  Natuurlijk zijn de interieurwensen en -mogelijkheden anders als u opgroeiende kinderen heeft. Kinderkamers worden een mix van slaap-, studeer- en hobbykamer. Overal is behoefte aan extra opbergruimte en bij voorkeur moet de vloer, de raam- en wandbekleding in een groot deel van uw huis vooral functioneel zijn. Later komt er meer ruimte voor comfort, luxe en de invulling van persoonlijke interieurwensen al dan niet in een compleet nieuwe stijl. De interieurcoaches van Vinke Beilen denken graag met u mee!

   
 •  
  Daarom Vinke als Interieurcoach

  Stay or go: vernieuwen, verbouwen of verhuizen?

  Thuisvoelen! Als de plaats en de straat waarin u woont u dat gevoel geven, wilt u vooral niet verhuizen. Als interieurcoach is de inrichting van een nieuwe woning natuurlijk een fantastische opdracht. Maar minstens zo leuk is het meedenken hoe we meer uit uw bestaande woning kunnen halen. Door een andere indeling toe te passen, muren uit te breken, uit te bouwen of door een nieuw palet aan kleuren en materialen. Veel kunt u zelf doen, maar misschien maakt u liever gebruik van ons netwerk van woonspecialisten zoals een aannemer, installateur, schilder of domotica-specialist.


   
 •  
  Daarom Vinke als Interieurcoach

  Geen tijd of zin om zelf te zoeken en te klussen?

  Elke week komen er noviteiten op de markt die wonen leuker, makkelijker, energie-zuiniger, slimmer of relaxter maken. Jaarlijks aangevuld met nieuwe trends op het gebied van kleuren en materialen. Grote kans dat u iets hebt gezien dat u graag in huis zou willen halen. Grote kans ook dat u opziet tegen al die tijd die u moet vrijmaken om ideeën op te doen, uw interieur uit te ruimen, alles te demonteren, verwijderen, schuren, etc. Daarom Vinke Beilen, want als u wilt, zorgen we niet alleen voor de ideeën, maar kunnen wij u ook 100% ontzorgen door de complete uitvoering op ons te nemen.

   
 •  
  Daarom Vinke als Interieurcoach

  In 1 uur komen uw foto's, tekeningen en knipsels tot leven

  Als Karin, Inge en Ingrid als interieurcoaches bij u thuis komen, hebben ze voldoende aan een luisterend oor en een blik op uw huidige interieur om de basis te kunnen leggen voor een inspirerend interieuradvies. Dat beeld hebben ze tijdens De Interieur Inspiratie Adviesdagen niet, dus verzamel zoveel mogelijk foto's, tekeningen en eventueel voorbeelden van wat u mooi vindt en vertel waarom en wat u wilt veranderen?

   

1.) Het voordeel van professionele stylisten

Interieuradvies kunt u overal inwinnen. Karin, Inge en Ingrid zijn professionele stylisten die u als interieurcoach graag eerst beter leren kennen, voordat ze u loodsen door het woud aan mogelijkheden. Altijd inspirerend en vrijblijvend, waarbij zij hun uiterste best doen om de ideeën ook bij u in de praktijk te mogen brengen. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends en kunnen hun uitstekende productkennis inbrengen om een interieurplan op maat voor te leggen. En op maat betekent dan ook passend bij uw financiële wensen.

2.) Alles voor vloer, wand en raam

Aangesloten bij de échte Binnenhuisadviseurs, het landelijke collectief van de betere vloer-, wand- en raamspecialisten, werken de interieurcoaches van Vinke Beilen met de betere A-merken én kunnen daarnaast een eigen huismerk adviseren, NL Label, het mooiste huismerk voor uw huis. Bewezen kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Natuurlijk adviseren Karin, Ingrid en Inge meer dan iets nieuws voor uw vloer, wand of raam. Als interieurcoaches denken ze mee met de ideale indeling en de meubelen die u al heeft of nieuw wilt aanschaffen.

3.) Genieten in ons Inspiratiehuis

Bij een inspirerend interieuradvies hoort een inspirerende winkel. Vinke Beilen is dan ook anders ingericht dan andere woonwinkels. Helemaal nieuw is ons Inspiratiehuis, een heerlijke plek om te genieten van goede koffie met wat lekkers terwijl u een blik werpt op de ideeën die ter plekke vorm krijgen. Karin, Inge en Ingrid beginnen bij het be- denken van de beste oplossing voor u en laten dat graag zien in een schets en collage, mogelijk aangevuld met allerhande voorbeelden. Ter plekke tonen zij u dan alle stalen en bespreken ze de eigenschappen met u