Het zijn de Spelen met licht weken!

Bij Vinke Beilen adviseren we je graag

Wist je dat licht veel invloed heeft op de sfeer in huis?  Er zijn verschillende manieren om hiermee te spelen. En om het licht geheel af te stemmen op jouw woongenot. Kies de raamdecoratie die past bij jouw wensen en stem deze af met de verlichting in huis en het kleurgebruik. We helpen je graag om van alle variaties en mogelijkheden een passend interieurplan te maken voor jouw huis. Lees meer over licht in huis op deze pagina, maak een afspraak en kom langs bij Vinke Beilen voor persoonlijk advies!

maak een afspraak

bezoek de winkel

Speel met licht zoals jij dat wil

 

Heb je last van binnenvallend licht tijdens het tv kijken, koken of thuiswerken? Denk dan eens na over nieuwe zonwering. De opties in transparanties, bedieningmogelijkheden en stoffen bieden je veel mogelijkheden. Zo geniet je van binnenvallend licht, zonder dat het hinderlijk is.

En dat is niet het enige wat je kan doen op het gebied van lichtregulatie: ook de verlichting in huis en de kleuren in je interieur hebben invloed op de sfeer in huis. Samen vormen ze een stevige basis voor jouw interieurplan. We stellen je daarom tijdens een adviesgesprek verschillende vragen hierover, zoals wat de ligging van je huis is en hoeveel ramen er zijn. Hiermee krijgen we een compleet beeld van je huis. Ben je benieuwd hoe jij kan spelen met het licht in huis? Kom langs voor een interieuradvies!

92.jpg

Bezoek de winkel

Take it easy met elektrische bediening

Laat je raamdecoratie het werk doen met elektrische bediening voor je zonwering of gordijnen. Met PowerView® Automation voor Luxaflex® en Bliss Motorisation van NL Label bedien je jouw raambekleding direct automatisch of via vooraf ingestelde scenes. Super easy: met een druk op de knop, via de app of met je stem.

Zo kun jij lekker doorwerken of je favoriete serie blijven kijken zonder op te staan.

Benieuwd? Kom langs in de winkel en of maak direct een afspraak!

Medium-PV_0128_GEN3.jpg

Verschillende soorten verlichting

Natuurlijk is ook de verlichting in huis van belang voor de sfeer in huis. Wist je dat er verschillende soorten lichtbronnen zijn, met ieder hun eigen functie? We maken onderscheid tussen:

Direct licht; hierbij speelt functionaliteit een rol. Het licht schijnt rechtstreekt op een oppervlakte.

Indirect licht; dit schijnt via het plafond of de muur en je ziet niet direct de lichtbron.

Diffuus licht; wordt egaal verspreid en gefilterd via een lampenkap. Het licht geeft rondom evenveel licht af.

Accentlicht; ook wel werklicht. Hiermee verlicht je bijvoorbeeld ene bureau of aanrechtblad.

Ben je benieuwd hoe deze lichtbronnen samenwerk in een ruimte, en waar wij welk licht adviseren? Stel je vragen aan één van onze interieuradviseurs.

LDJ1049.jpg

 

De invloed van kleur in huis

Het effect van kleur in huis is groot. We krijgen vaak de vraag hoeveel kleur men moet toepassen, en welke kleuren een rustige basis vormen. Kan kleur wel naast behang? Of in combinatie met een donkere vloer? Ja zeker! Wij vinden kleur altijd een goed idee. Kleuren die op elkaar zijn afgestemd vormen altijd een goede basis, of dit nu 'rustige' aardetinten zijn of een gedurfdere combinatie. Je kunt de 60-30-10 regel toepassen: De basiskleur bepaalt 60 procent van je interieur. Kies daarna een kleur die je voor 30 procent laat terugkomen en maak het af met accentkleuren die 10 procent van de kleuren in de ruimte innemen. 

LDJ0975.jpg

maak een afspraak

bezoek de winkel

 

Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu