Vind jouw droominterieur in de woonwinkel van Emmen, Assen en Hoogeveen    

Een goed uitgedacht interieur biedt zo veel meer dan alleen een mooi ogende leefomgeving. Het vormt het stabiele fundament in jouw leven, waar je rust vindt, geniet, geïnspireerd raakt én thuiskomt. Maar ook waar je praktisch uit de voeten kan. Ieder afzonderlijk onderdeel - van meubels, kasten, vloer, (raam)decoratie, wandbekleding tot verlichting - speelt daarbij een belangrijke rol. Bij Vinke Beilen helpen we je bij het samenstellen van dat perfecte totaalplaatje. Vind jouw droominterieur in de woonwinkel van Drenthe!

woonwinkel-emmen-assen-hoogeveen-beilen.jpg

✅ Dé woonwinkel voor omgeving Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen
✅ Het complete plaatje voor jouw droominterieur
✅ Van advies, levering tot montage: we nemen desgewenst alles uit handen
✅ Doe uitgebreid inspiratie op in onze interieurwinkel
✅ Dealer van de allerbeste interieurmerken

Vraag een kennismakingsgesprek aan in onze woonwinkel!

Je herkent het misschien wel: je weet wat je mooi vindt en wat aansluit bij jouw ideale interieur. Maar door de bomen (lees: het grote aanbod) zie je het bos aan mogelijkheden niet goed meer. Laat staan dat het lukt om een consistent en harmonieus geheel samen te stellen voor jouw ideale interieur. Bij Vinke Beilen kunnen we bogen op 30 jaar aan ervaring en kennis. Onze interieuradviseurs doen niets liever dan hun onophoudelijke creativiteit de vrije loop laten. Om je woonwensen te doorgronden, je woondromen waar te maken en jouw woongeluk te creëren.

Vind jouw woonstijl in onze interieurwinkel

Zoek je een landelijke, moderne, hotel chique, natuurlijke, Scandinavische of juist industriële woonstijl? Of denk je graag out-of-the-box en wil je je laten verrassen door onze creatieve interieuradviseurs? In onze design woonwinkel is het allemaal mogelijk. Daarbij bepaal je zelf van welke diensten uit ons totaalaanbod je gebruik maakt: kleuradvies, stijladvies, het samenstellen van een moodboard, productkeuze, verlichting en 2D- & 3D-ontwerp. Maar ook de levering en montage nemen we graag voor je uit handen. Onze ervaren woningstoffeerders realiseren al jouw interieurwensen.

Ons interieur is fantastisch geworden, zelfs nog mooier dan het 3D-ontwerp - Marcel uit Emmen

Doe inspiratie op in onze woonwinkel

Misschien ben je nog niet toe een aan uitgebreid advies en ontwerp, maar wil je eerst in alle rust de mogelijkheden bekijken. In onze interieurwinkel in het Drentse Beilen doe je uitgebreid inspiratie op voor de mooiste en meest verrassende interieurideeën. Je vindt er een breed assortiment aan topmerken, op het gebied van meubilairvloerenwandbekledingraamdecoratieverlichting en buitenzonwering. Zodat je alvast jouw mogelijk toekomstige interieur in real life kunt zien, voelen en ervaren.

woonwinkel-emmen-assen-hoogeveen-beilen--l0io.jpg

De meubelzaak voor Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen

Onze grote passie is interieuradvies in combinatie met het volledig ontwerpen en monteren van de meest stijlvolle interieurs. Maar ook voor ‘losse’ producten kun je uiteraard terecht bij Vinke Beilen. Als meubelzaak voor de omgeving Assen, Hoogeveen, Emmen en Beilen bieden we prachtige (maatwerk)kasten, banken, stoelen, tafels en accessoires van de beste interieurmerken. Zoals vtwonen, Meubitrend, Keijser & Co, Allure en Bodilson. Ook hierbij denken we op alle vlakken mee bij het creëren van jouw ultieme woongeluk.

Woonwinkel voor omgeving Beilen, Emmen, Assen en Hoogeveen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze woonwinkel en meubelzaak in Beilen. Makkelijk te bereiken en voor de deur parkeren, als je bijvoorbeeld uit de omgeving Assen, Hoogeveen, Emmen en Beilen komt. Onze adviseurs staan klaar om met je te sparren en jouw wensen en ideeën te inventariseren.

Vraag een kennismakingsgesprek aan in onze woonwinkel!

Lees hoe wij je mooi laten wonen!

Lees waarmee we je mooi laten wonen!Inspiratiemagazine Vraag een inspiratiemagazine aan

Vinke Beilen biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten.

Vraag een inspiratiemagazine aan
5 maanden geleden | Lisa, Bedum
Tot nu toe dik tevreden !
Er wordt netjes gewerkt, meedenkend, afspraken worden nagekomen !
3 maanden geleden | Luc Ensing, Assen
Het advies, oplevering volgens planning, after-sales heeft even geduurd maar is uitstekend opgelost.
Advies voor aanschaf duidelijke en zorgvuldig. Planning voor plaatsing; was in eerste instantie zwart/wit maar naar goed overleg is er een goede afspraken serie gekomen. Plaatsing en montage volgens afspraak en oplevering oké. Enige tijd na oplevering moesten we gebruikmaken van after-sales. In goe...
4 maanden geleden | Fam. Lameijer, ASSEN
Kundig advies en goede communicatie
In de winkel prettig ontvangen en kundig geholpen. In de aanloop naar de uitvoering prettige communicatie, op vragen wordt snel gereageerd. Uitvoering door prettige medewerkers die de klant nauw betrekken bij de realisatie. Bij meerdere opties even prettig overleg alvorens verder te gaan.
1 maand geleden | Mariet en Wim, Diever
Fijn bedrijf
Prettige mensen, zowel in de winkel als 'in het veld' (goede ZZP-ers ingeschakeld.) Verkoopproces verliep vlot en deugdelijk, planning ordentelijk opgemaakt, en ook nog met souplesse weer gewijzigd, evenals de order zelf (enkele vierkante meters minder leveren, nette neerwaartse aanpassing van de pr...
4 maanden geleden | Henk, Hoogeveen
Fantastische service garantie!
7 jaar na aankoop is een probleem met raambekleding tot volle tevredenheid opgelost.
3 maanden geleden | Helen H Geerlings, Beilen
Geweldig
Prima, moest wel 1x achteraan bellen maar verder best te vree.
2 weken geleden | Anno, Beilen
Pima.
Uitstekend
5 maanden geleden | K. Kerssies , Diever
Fijne zakelijke relatie met Denice.
wij zijn erg tevreden over de behandeling tot raamdecoratie en P.V.C vloer. Keurige behandeling van het Personeel. Nog in afwachting van de overgordijnen in de slaapkamer... Vriendelijke Groet Kor en Agaath Kerssies Diever
4 maanden geleden | Rick, Diever
goed geholpen
Bij het uitzoeken van de vloer zijn we goed geadviseerd. We mochten verschillende stukken mee nemen om thuis te bekijken. Bij twijfel werd er goed en deskundig meegedacht. Inmiddels is de visgraatvloer gelegd, en vanaf dag 1 zijn we gewend! Een prachtige vloer. Vinke vloeren is zeker een aanrader.
3 maanden geleden | Jaap, smilde
Goed
De reparatie van ons elektrisch bediende zonne scherm (screen) is uitstekend verlopen. Het screen was 14 jaar oud en de motor moest vervangen worden. Het was geen eigen merk van dit bedrijf. Ook de levering en installatie van 2 zon werende rolgordijnen is goed verlopen. Met een klein minpunt dat 1...
4 maanden geleden | RS, Assen
Uitermate goed service
Onze nieuwe kast was niet helemaal correct gemonteerd maar dit is door Vinke uitermate plezierig gecorrigeerd
2 maanden geleden | AGAATH , Diever
goed en zeer verzord.
Gacht Team Vinke Beilen, Wij zijn erg tevreden over de raamdecoratie, vloer en gordijnen. de afhandeling door Uw personeel zeer correct. Dat alles soms erg lang duurde was niet leuk, maar het kon niet anders!!!!. U vraagt om de nota te bewaren als garantie bewijs oke. Ik vroeg ook om de nota van d...
4 maanden geleden | Martin, Diever
Gedetailleerd vooroverleg en prima uitvoering van de werkzaamheden.
Positief en naar volle tevredenheid
1 week geleden | Hans, Beilen
Vriendelijk, deskundig en snelle levering
We zijn goed geholpen met een deskundig advies. De screens zijn perfect geplaatst. We zijn zeer tevreden met deze zonwering!
4 maanden geleden | N.M. Kloeze- de Jong, Diever
Goede informatie, meedenken, luisteren naar je wensen.
Op een ontspannen manier werden wij geholpen. Er werd geluisterd wat onze wensen waren. Er werd Informatie gegeven wat de beste mogelijkheid was voor het gebruik. Er werd niets opgedrongen.
1 maand geleden | Maarten , Assen
Goed voortraject en correcte afwerking conform afspraken.
Goede samenspraak voorafgaand aan het bestellen. Stipte en correcte afhandeling bij het plaatsen. Goede voorlicht na het plaatsen. Prima.
Close menu