ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

Alle actuele aanbiedingen bij Vinke Beilen.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Luxaflex Inspiratie Magazine

Laat je inspireren op het gebied van Luxaflex® en ontdek alle nieuwste tips en trends! Lees hier het Luxaflex® Inspiratie Magazine. Van vouwgordijnen tot jaloezieën en van horren tot plissé gordijnen. Met een product van Luxaflex® weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Luxaflex® staat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor personalisering. Je kunt jouw Luxaflex® product helemaal naar smaak aanpassen. Bij Vinke Beilen hebben we niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Luxaflex®, maar ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar nieuwe binnenzonwering.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-04-2019

Luxaflex® vouwgordijnen 4e kado

Of je nu een klassiek, landelijk, minimalistisch, botanisch of juist een industrieel interieur hebt: vouwgordijnen passen altijd. Koop je tijdens de Luxaflex® adviesweken vouwgordijnen? Dan ontvang je van ons elk 4e vouwgordijn kado!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-05-2019

Outdoor giftcard t.w.v. 250 euro kado

Nu de zomer voor de deur staat, is het tijd om weer naar buiten te gaan. Wanneer je van plan bent om nieuwe zonwering aan te schaffen, is dit het moment. Bij een adviesgesprek voor outdoor zonwering, ontvang je nu namelijk een Outdoor Giftcard t.w.v. 250 euro kado!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-04-2019

2e Luxaflex® hor met 50% korting

Frisse lucht binnenlaten én ongedierte buiten de deur houden: met de horren van Luxaflex® is dat een fluitje van een cent. Tijdens de actieweken profiteer je van een fijne korting. Je ontvang elke 2e Luxaflex® hor voor de halve prijs!

bekijk de actie